親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我复活節到悉尼旅遊,想到藍山,係網上睇到有一張卡通巴票,從悉尼到藍山。請問唔參加當地一日團,可坐這巴士到藍山嗎?而且唔差過一日團,當日能返悉尼.
有冇jm坐過?

男爵府

引用:我复活節到悉尼旅遊,想到藍山,係網上睇到

原帖由 Kittychan3802 於 15-03-28 發表
我复活節到悉尼旅遊,想到藍山,係網上睇到有一張卡通巴票,從悉尼到藍山。請問唔參加當地一日團,可坐這巴 ...
我暑假去就跟一日團,包藍山的2種欖車,去酒園,芝士廠!

男爵府

ququ168 發表於 15-3-28 18:46
我暑假去就跟一日團,包藍山的2種欖車,去酒園,芝士廠!
可以send旅行社的名俾我嗎?同埋要宜家book定先嗎?
Thx

男爵府

引用:Quote:ququ168 發表於 15-3-28 18:46 我暑

原帖由 Kittychan3802 於 15-03-28 發表
Thx
唔洗, 去到市區好多鋪頭可以book, 仲平d

男爵府

vivi0308 發表於 15-3-28 19:01
唔洗, 去到市區好多鋪頭可以book, 仲平d
唔該晒.

男爵府

引用:Quote:ququ168+發表於+15-3-28+18:46+我暑

Thx
唐人街有好多一日團旅行社

別墅

Or you can catch the train from Sydney then the Blue Mountain local bus (can't remember the bus number, something like 686, not the tourist explorer bus), total AUD 15 return if you buy Opal card.

大宅

Join Tour is ok, but remeber don't join chinese tour, join local tour

大宅

Hi 我想問吓 Sydney 機場有無車去藍山架 ? 定係要包車?

我計劃由 Gold coast 去Sydney, 先入藍山stay 一晚先再回 Sydney 市, 唔知可唔可行 ?
跟我做個friend
http://elaine407.pixnet.net/blog

大宅

回覆 elaine407 的帖子

我都係咁諗你計劃好未?可否告訴我,讓我參考下!我得2晚時間住雪梨,如果去了藍山,就得一晚,所以猶豫不定

大宅

引用:回覆+elaine407+的帖子我都係咁諗你計劃好

原帖由 ritb 於 15-05-25 發表
回覆 elaine407 的帖子

我都係咁諗你計劃好未?可否告訴我,讓我參考下!我得2晚時間住雪梨,如果去了藍山, ...
我係 Sydney 有三四曰,都諗緊去 hunter valley 定藍山!

禁止訪問

大宅

回覆:請教悉尼到藍山(Blue Mountain National Park)

我都係去 hunter valley 唔去藍山了!

伯爵府

回覆:sfly97 的帖子

無記錯,Hunter Valley 好多酒窖,當年我同 c6 試到走佬,因我地嘛嘛地好。

大宅

回覆 ritb 的帖子

因始終都要去 Sydney 市中心搭火車去藍山, 所以我決定先係 Sydney stay 一晚, 留行李係酒店, 輕便行裝去藍山兩日, 先再回 Sydney hotel.
跟我做個friend
http://elaine407.pixnet.net/blog

大宅

有無人知 1 day trip 去 Hunter valley, 小朋友點計呢 ?
跟我做個friend

大宅

引用:有無人知+1+day+trip+去+Hunter+valley,+小

原帖由 elaine407 於 15-05-26 發表
有無人知 1 day trip 去 Hunter valley, 小朋友點計呢 ?
我諗住去睇下風景,自己渣車去。因為有小朋友,隨時暈車浪停係路邊休息都得!

聽講 hunter valley 除了洒莊,還有朱古力廠,芝士廠等,好多試食,可能都啱小朋友。

大宅

引用:有無人知+1+day+trip+去+Hunter+valley,+小

原帖由 elaine407 於 15-05-26 發表
我見有外國團去 hunter valley 不接受18歳以下人士參加!

男爵府

減齡達人勳章

ququ168 發表於 15-3-29 21:38
唐人街有好多一日團旅行社
請問呢間叫咩名? 地址係邊? 電話?
請PM我

男爵府

回覆:mamimi 的帖子

已PM比你,希望幫到你

首頁

尾頁

跳至