懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

育兒性格勳章

我會接受唔到,工幹就話,去玩就好過份,即只顧自己開心,第日唔洗旨意他幫手湊仔

男爵府

減齡達人勳章

回覆:老公同朋友去旅行

我一定嬲爆,同埋你老公都好過份喎,另外佢D朋友又會同埋佢去都有?

男爵府

去一星期太長了, 28wk肚咁大, 留你一個係屋企都唔好啦

子爵府

我而家18週。。老公明天都會去沖繩。。不過就同老爺去。。我無唔開心,因為一年前book的。。懷孕期,我反而有叫老公去多d街。。一來自己身體無咩唔舒服,二來bb出世後便無咁自由了。。。所以襯還可以去便去多一點。。。同一件事,轉個角度去看,大家都會舒服好多

Millerpmf    發表於 15-4-16 21:18

大宅

回覆 alice95089 的帖子

我C6都有去左幾日台灣, 仲同朋友晚晚出去浦飲到啤啤夫, 電話都唔記得打比我忝~~
C6只係一個大唔透既大細路, 要比佢明白BB出世之後, 佢想去街都幾難, 唔好話自己去同朋友旅行, 我就當比佢放任玩埋最後一次, BB出世後佢都冇機會架啦~~~

我唔會因為C6有得去玩而我冇得去而唔開心喎, 個BB係我既, 我只會係安全舒服既情況下先做任何野, 佢自私唔等如我要同佢一樣一般見識...

別墅

雖然28w都好穩定,但我會勁嬲囉

大宅

引用:28周。 老公同朋友去旅行一個星期。 我覺得

原帖由 alice95089 於 15-04-15 發表
28周。 老公同朋友去旅行一個星期。 我覺得好過份。 大家有咩唸法?

老婆大肚到到唔去得。 自己去2揾frien ...
大肚都唔陪你好過分喎!

男爵府

引用:28周。+老公同朋友去旅行一個星期。+我覺得

原帖由 alice95089 於 15-04-15 發表
28周。 老公同朋友去旅行一個星期。 我覺得好過份。 大家有咩唸法?

我老公出緊差,沉晚失左縱咁又好夜都無搵我,我已火火地,所以唔好話同朋友去成個星期旅行,佢應該會比我插爆。

男爵府

c6同左幾個朋友我14wk時去左澳門玩2日, 都ok既

禁止訪問

別墅

互相體諒,叫佢定時定候打電話番黎關心下你

我都叫老公去旅行玩下,第時bb出世真係咩自由都冇,自己舵住bb冇得去,唔一定要老公陪你冇得去,只要知道佢平時係關心你,鍚你知道你辛苦就夠,佢去玩完番黎,一定會對你更加好添

大宅

無咩問題 我有左個陣老公都去左9日旅行
自己去唔到都無計~~加上我又行得走得 無唔舒服

複式洋房

我老公就唔會…3-4我OK,7日就多左D
如果佢去玩果幾日我咪番娘家/約人食飯囉
保持心情開朗呀
BTW我同你一樣28W

大宅

之前未夠3個月時老公d fd都提過一齊去旅行,我同佢講我陀住第4-6 個月去5日無問題!遲d我個肚大d就唔好喇! 始終呀b出左世都無得去,等佢開心過都ok啦!

翡翠宮

咁真係佢唔岩咼,你有冇俾佢知道你唔開心?

男爵府

都會唔開心,同埋得番自己喺屋企,你C6放心嗎?
雖然我C6有時唔太體貼,但佢出trip幾日都會叫我媽嚟住,睇住我,又叫99得閒搵下我.....

複式洋房

alice95089 發表於 15-4-15 11:37

我黎緊33週, 我老公都同朋友去一個星期旅行...初初超唔開心, 之後都睇開左, 但始終點都仲有唔開心...始終都想老公係身邊, 有咩事都可以即刻搵到佢, 某程度上都係精神上既支持...仲要, 我唔明點解一齊去旅行D朋友都唔醒水...

大宅

我會叫佢唔好去。
萬一早產點算?
我自己就係around你呢d時間要入醫院住院
如果老公不在香港真的有排驚

複式洋房

大肚度度唔去得,C6又真係會好悶既
試下同佢傾下你唔想佢去啦, 如果佢錫你同緊你我諗佢明既
大家互相體諒~
開心D唔好影響心情呀~

首頁

尾頁