親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

想5月尾同家人(爸媽,仲有2歲半囡囡)去大阪旅行,請問有無人住過難波Fraser Residence, O唔OK? 搭車方唔方便?如果行返去心齊橋果邊遠唔遠?
如果同Vista Grande比,邊間會好d呢?
Thx!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:大阪Fraser Residence

搭車ok ar,南海難波行過一條馬路就係,
房間大,有埋洗衣機同廚具,
行去心齊橋要d時間,約10mins左右,
Vista未住過,bk 都唔少人推介,近心齋橋,但比較近風月地方
但,如果坐南海電鐵,拎行李行過去都幾遠,
2間,各有各好

大宅

減齡達人勳章

回覆:emilychan1119 的帖子

呢間ok架…d房又大,地點又方便,不過好快full

大宅

Thx!
請問係咪如果來往機場,Fraser 好方便?因為一過對面就係難波站?

禁止訪問

子爵府

引用:Thx!請問係咪如果來往機場,Fraser 好方便

原帖由 emilychan1119 於 15-04-21 發表
Thx!
請問係咪如果來往機場,Fraser 好方便?因為一過對面就係難波站?
去機場方便,對面係難波站,兩間都住过,吾計價錢,Fraser 大D,床舒服好好訓!

男爵府

引用:Quote:原帖由+emilychan1119+於+15-04-21+

原帖由 bbqueen 於 15-04-21 發表
去機場方便,對面係難波站,兩間都住过,吾計價錢,Fraser 大D,床舒服好好訓!

...
價格請問貴幾多呢tks

大宅

回覆:大阪Fraser Residence

啱啱住完,好滿意!

禁止訪問

男爵府

引用:book左8月尾2晚(2千3)一臥室,2大2小住

原帖由 沙田爸爸 於 15-04-22 發表
book左8月尾2晚(2千3)一臥室,2大2小住
2300係兩晚定每晚?請問你喺邊個網book?謝

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由 沙田爸爸 於 15-04-22 發表bo

原帖由 hochiuwing 於 15-04-22 發表
2300係兩晚定每晚?請問你喺邊個網book?謝
其實唔同日子,唔同價,週末又會貴d,淡季one bedroom約1000左右,我復活節去,要2000/晚,book左8月,約1450/晚,上官網就搵到價

伯爵府

好媽媽勳章

引用:搭車ok+ar,南海難波行過一條馬路就係,房

原帖由 MsBusy 於 15-04-21 發表
搭車ok ar,南海難波行過一條馬路就係,
房間大,有埋洗衣機同廚具,
行去心齊橋要d時間,約10mins左右,
How about Cross hotel? 南海電鐵行過去,容易嗎?謝謝

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 MsBusy 於 15-04-21 發表搭車

原帖由 elysemama 於 15-04-22 發表
How about Cross hotel? 南海電鐵行過去,容易嗎?謝謝

Cross唔知,不過這間都係bk jm推介的,好過vista

子爵府

回覆:elysemama 的帖子

住過三次cross,沿住大馬路直行過去南海電鐵,好方便好快。

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章

引用:住過三次cross,沿住大馬路直行過去南海電

原帖由 jemswin1 於 15-04-22 發表
住過三次cross,沿住大馬路直行過去南海電鐵,好方便好快。
謝謝回覆煩請指教南海電鐵那個出口可以去到大馬路

大宅

多謝咁多位既資料!

子爵府

回覆:elysemama 的帖子

吓?我好小直頭好似未試過由難波去cross,因為落機後會先去其他地,其實上到去自然就識路行,因為真係好易的,如果由cross行過去仲容易,離遠就見到大大隻南海鐵路。

伯爵府

好媽媽勳章

引用:吓?我好小直頭好似未試過由難波去cross,

原帖由 jemswin1 於 15-04-22 發表
吓?我好小直頭好似未試過由難波去cross,因為落機後會先去其他地,其實上到去自然就識路行,因為真係好易 ...
明白,謝謝

大宅

elysemama 發表於 15-4-22 09:42
謝謝回覆煩請指教南海電鐵那個出口可以去到大馬路
出閘响3/F,可以搭扶手電梯或電梯落1/F去北出口出(千日前)

首頁

尾頁

跳至