自由報料

跳至

首頁
12345...20

尾頁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請問近排有冇 jm 收到電話, 現在續約是什麼價錢??thx~

wong2323  版面充斥pm或email等相關字句,違反基本版規(1),現關閉本文  發表於 16-2-23 18:02
jingchang    發表於 15-12-15 23:03

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:CSL 續約價錢

Up

男爵府

岩岩打黎,$298 +$18 ,6GB, free 兩個月
唔知點壓價

雲母殿

引用:岩岩打黎,$298++$18+,6GB,+free+兩個月唔

原帖由 Lyllianlo 於 15-10-23 發表
唔知點壓價
好貴喎,簽2年?

男爵府

引用:Quote:原帖由 Lyllianlo 於 15-10-23 發表

原帖由 yanyan-mummy 於 15-10-23 發表
好貴喎,簽2年?
係呀。。。第一次打黎,12月頭。。。搵下其他人點講先

雲母殿

引用:Quote:原帖由+yanyan-mummy+於+15-10-23+發

係呀。。。第一次打黎,12月頭。。。搵下其他人點講先
之前好似聽過有jm話279/10G,吾知而家仲有冇

大宅

好媽媽勳章

去門市問續約,$666全包4張卡,20gb
唔知仲有無得平

男爵府

回覆:yanyan-mummy 的帖子

家居上網?

雲母殿

引用:去門市問續約,$666全包4張卡,20gb+唔知仲

原帖由 joycewpy 於 15-10-23 發表
去門市問續約,$666全包4張卡,20gb
唔知仲有無得平
666好似貴d喎,之前聽聞係4XX

雲母殿

引用:家居上網?

原帖由 ym5678 於 15-10-23 發表
家居上網?
手機4G

大宅

238+ 18, 2.5 Gb,24個月,可免三個月

子爵府

引用:Quote:原帖由+joycewpy+於+15-10-23+發表去

原帖由 yanyan-mummy 於 15-10-23 發表
666好似貴d喎,之前聽聞係4XX
我498, 4卡, 15g

大宅

回覆:yanyan-mummy 的帖子

$27x 10G, 佢原本話6G, 跟住我話咁呀,我要諗下喎,佢就話送多4G. 你打去續約熱線話佢哋之前有同事話有呢個plan就得,我問佢仲有無嘢送,佢就送$200超市coupon

雲母殿

引用:$27x+10G,+佢原本話6G,+跟住我話咁呀,我要

原帖由 ritzel1220 於 15-10-23 發表
$27x 10G, 佢原本話6G, 跟住我話咁呀,我要諗下喎,佢就話送多4G. 你打去續約熱線話佢哋之前有同事話有呢個 ...
咁又0k喎,我而家用梗都係咁上下價,thx

別墅

引用:Quote:原帖由+yanyan-mummy+於+15-10-23+發

原帖由 Carmenmentse 於 15-10-23 發表
我498, 4卡, 15g
是否只是上台plan?

子爵府

引用:Quote:原帖由+Carmenmentse+於+15-10-23+發

原帖由 Maggiebbchan 於 15-10-24 發表
是否只是上台plan?
續約

男爵府

玩具勳章 畀面勳章 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:$27x 10G, 佢原本話6G, 跟住我話咁呀,我要

$27x 10G, 佢原本話6G, 跟住我話咁呀,我要諗下喎,佢就話送多4G. 你打去續約熱線話佢哋之前有同事話有呢個 ...
好抵呀!我十二月到期呀,但我本身都係用緊CSL架!

男爵府

引用:$27x 10G, 佢原本話6G, 跟住我話咁呀,我要

有無電話 11月要續約

子爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

請問知唔個新上台係咩價?

大宅

引用:岩岩打黎,$298 +$18 ,6GB, free 兩個月唔

唔知點壓價
我c6 12月尾約滿,10月頭已有職員打黎講續約,$298+$18 6GB, 簽2年免2個月月費,但我工作忙唔得閒同佢講。

隔幾日打黎,講$298+$18 8GB, 簽2年免2個個月月費,多2GB, 其實我都ok, 續約啦,點知職員話會11月尾renew, 但我c6用緊呢個約係免3期月費(第24個月係全免,唔使交$2xx), 變相12月個期免月費冇咗,咁我話唔續,遲啲先,職員話送2張戲飛比我補返,但我唔睇戲的,拒絕咗。

又隔幾日再打黎,呢次講$298+$18 10GB, 簽2年免3個月月費,免多一個月, 但要11月renew。比最初offer多4GB, 咁就續咗約。

我而家都係$298得6GB, c6就10GB。當初真係唔得閒同佢傾先耍職員,估唔到offer好咗。

vvcvvc    發表於 16-1-11 19:25

首頁
12345...20

尾頁

跳至