網購天地

跳至

首頁
12345...9

尾頁

伯爵府

BK Milk勳章

想買這款膠箱,發現日本城賣109元一個,真係買唔落手,我要買10個,賣家話要分2-3箱發貨,而家頭痛緊點運

伯爵府

引用:+本帖最後由+whisky511+於+16-6-5+15:03+編

原帖由 whisky511 於 16-06-05 發表

想買這款膠箱,發現日本城賣109元一個,真係買唔落手,我要 ...
我買過呢種,個蓋好軟,一叠高就R R哋,用私集,運費又被計體績幾貴。你倒不如去睇下千色,實惠,日本城比較下,貴d但耐用d。

伯爵府

引用:+本帖最後由+whisky511+於+16-6-5+15:03+編

想買這款膠箱,發現日本城賣109元一個,真係買唔落手,我要 ...
我淘呢個,唔好買。复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【3164 半掀盖多用收纳箱 整理筐 储物箱 整理箱】¥AAFahLYk¥http://tmqd.me/h.yAAD6?cv=AAFahLYk&sm=90ff67

伯爵府

BK Milk勳章

ozoz 發表於 16-6-5 15:51
我買過呢種,個蓋好軟,一叠高就R R哋,用私集,運費又被計體績幾貴。你倒不如去睇下千色,實惠,日本城比 ...
日本城睇左,要109一個,睇落隻膠仲差,私集我一定唔用,問過佢會計体積

伯爵府

BK Milk勳章

ozoz 發表於 16-6-5 15:53
我淘呢個,唔好買。复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【3164 半掀盖多用收纳箱 整理筐 ...
依款我都考慮過,但如果叠高,變左上面個d要伸手拎野,不太方便,所以先搵我話個款

伯爵府

引用:Quote:ozoz+發表於+16-6-5+15:53+我淘呢個

依款我都考慮過,但如果叠高,變左上面個d要伸手拎野,不太方便,所以先搵我話個款
...
我喺千色見d $1xx實過我個好多。等你買咗返黎報告,好的話跟買。

大宅

我喺呢間買過,無味好實淨,個人感覺好過日本X嗰啲添。我上次買左8個,我先問左佢可唔可以一次過運,因為想同直送,確定左得先叫佢同包裝阿姨講包得好啲。
我用淘寶直送,唔記得左$48定$58就落到香港,因為我係住宅區,所以要比多$30。
但我計返都平香港差唔多一半。

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【稻草屋 大号抽拉式收纳箱 塑料整理箱 衣服玩具厨房杂物储物箱子】¥AAFbSwhZ¥http://tmqd.me/h.Bhr5k?cv=AAFbSwhZ&sm=46709a

大宅

回覆:真係貴得跨張

我都睇緊lee個款呀!唔知邊間好呢!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

之前集運做推廣唔計大小件時淘過,OK 好

但每箱唔好放大重的野,如果一層放太重,另一層放太輕,好易倒

伯爵府

BK Milk勳章

Riceymama 發表於 16-6-5 23:39
我喺呢間買過,無味好實淨,個人感覺好過日本X嗰啲添。我上次買左8個,我先問左佢可唔可以一次過運,因為想 ...
貢岩呀,我頭先又睇中依間。不過未決定邊款,所以未問賣家可否一箱發,如果你買過我就放心買喇,我屋企離中通自取只係5分鐘,連30都慳埋

水晶宮

我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 熱血勳章 畀面勳章 有「營」勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章

回覆樓主:

用淘寶直送運費抵D

伯爵府

BK Milk勳章

lambing 發表於 16-6-6 17:25
用淘寶直送運費抵D
這點我知,但我買得多,大前題要知道賣家是否用一紙箱發,而又要個箱唔超大

珍珠宮

回覆:whisky511 的帖子

我都淘左,放唔多野易霖,唔可放重野

333s    發表於 16-6-6 19:10

象牙宮

whisky511 發表於 16-6-5 15:03
想買這款膠箱,發現日本城賣109元一個,真係買唔落手,我要買10個,賣家話要分2-3箱發貨,而家頭痛緊點運

...

膠箱, 如你放 3, 4 層.... 你要一个个移動。方便么? 不怕勞損。為何不考慮 塑膠柜?

價格 膠箱 便宜過
塑柜?

計一下...好D喔。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

伯爵府

BK Milk勳章

Riceymama 發表於 16-6-5 23:39
我喺呢間買過,無味好實淨,個人感覺好過日本X嗰啲添。我上次買左8個,我先問左佢可唔可以一次過運,因為想 ...
你是否買8個大號,佢用一個紙箱發貨?圓通肯收?

大宅

引用:我都淘左,放唔多野易霖,唔可放重野 +

原帖由 luckyQ 於 16-06-06 發表
我都淘左,放唔多野易霖,唔可放重野
我買黎擺玩具,重嗰啲放底,都好穩陣喎!
我買嗰隻本身未放野未拍埋牆都好穩

大宅

引用:Quote:Riceymama+發表於+16-6-5+23:39+我喺

原帖由 whisky511 於 16-06-10 發表
你是否買8個大號,佢用一個紙箱發貨?圓通肯收?
係呀,我開頭都怕唔收!如果我唔係叫佢直送屋企都唔洗加$30

伯爵府

BK Milk勳章

Riceymama 發表於 16-6-10 18:25
係呀,我開頭都怕唔收!如果我唔係叫佢直送屋企都唔洗加$30佢幫我問左個紙箱幾大喇,我買4大2小,唔過中通的尺寸,我去自提點取,30元也慳番

禁止訪問

回覆樓主:

伯爵府

BK Milk勳章

kaling228 發表於 16-6-11 06:23
我淘左呢款
复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【【天天特价】侧开式收纳箱儿童玩具收纳箱 ...
依隻款成日係tvb家燕姐的節目出現,我都有睇過,但見好多評語話,個蓋合得唔好,你有無這情況?

首頁
12345...9

尾頁

跳至