夫婦情感

跳至

首頁
12345...8

尾頁

複式洋房

其實。。信任已被破壞了。

在電腦上發現存起的whatsapp通訊是2013至2015年的。是不同部門但有關聯的已婚女同事,兩個來來往往打情罵肖,叫人做小公主,最錫佢,素顏好靚,影張相比我。。。

老公話心痛女的被上司玩,但又幫唔到佢。
而我。。為增加收入忍受在公司變了透明人大半年,佢有冇心痛?

送禮,吃飯時,有冇想起家裡有個白痴暪在鼓裡,為口奔馳。

人地放假又話掛住人,我老公2014年臨離職又同人食飯仲多謝有個浪漫回憶。
而我呢。。食自己啦

我發現後whatsapp佢,佢當晚清走資料,但一句解釋都冇跟我講,我晚上喊佢不言不語,攬住我,我喊到第2日眼腫,
第2日仍然未跟我解釋,晚上我依然飲泣,佢攬住我,我已忍唔住爆發問對方身材好還是我好,
佢先話自己只係文字撩人,冇做對我唔住既行為。。。
我話你撩人,撩中咪上床囉,佢話從來冇諗過上床。當時撩人過後清醒發現自己做錯。
我唔知佢2015至2016仲有冇咁樣撩人,但我相信有,只不過佢手機仍有儲存位所以未放入電腦。

我今日提佢唔好以為事件完結,我會原諒佢,我記性好好,每字每相都會記起。
字裡行間果個唔似係曾經捧我做小公主相處25年既老公。

現在唯有觀察,我忍耐唔到背叛,就算真係冇上床,我都忍耐唔到佢個心偷偷走出去,

我仔中學快畢業了,要計劃定2年後帶仔一齊離開香港陪佢讀書,

翡翠宮

精神出軌就係肉體出軌嘅前一步,你不如去個旅行放鬆下自己

複式洋房

wahiuma 發表於 16-6-29 15:44
精神出軌就係肉體出軌嘅前一步,你不如去個旅行放鬆下自己

係,心唔癢唔會咁樣撩人。
就算是口花花都唔係花到過左龍。
好痛。。。。依兩年我咬緊牙關增加收入,放假兼職,竟然比我發現。。
我唔會再追查,我怕查到底真相係我更加不能容忍。

男爵府

條姣婆又受既?

複式洋房

kittybig123 發表於 16-6-29 16:33
條姣婆又受既?

已婚有小朋友都比人撩,緊係受啦,不過睇見佢叫我老公唔好再whatsapp肉麻野,佢唔想家變。
即係。。如果佢再姣d 就一定拍得響

公爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

天下真係無吾食魚嘅貓

女人保護自己最好嘅方法係Keep靚自己 保持財政獨立

姊妹加油

子爵府

畀面勳章

講左乜肉麻野?

複式洋房

jeremylui83 發表於 16-6-29 17:13
講左乜肉麻野?

錫你,掛住你。。依類

複式洋房

一之蘭太太 發表於 16-6-29 17:12
天下真係無吾食魚嘅貓

我返文職所以有keep樣, 中年發福身材,但不至走樣。
錢,我開始要自己袋穩

別墅

一之蘭太太 發表於 16-6-29 17:12
天下真係無吾食魚嘅貓

講得好啱

侯爵府

畀面勳章

引用:Quote:kittybig123+發表於+16-6-29+16:33+

原帖由 P388 於 16-06-29 發表
已婚有小朋友都比人撩,緊係受啦,不過睇見佢叫我老公唔好再whatsapp肉麻野,佢唔想家變。
即係。。如果佢 ...
咁似乎係人地叫停你老公佢先冇進一步喎,應該你老公對人發姣多D,對話仲要save落電腦,以後錢自己keep住,對自己好D

複式洋房

o_____o 發表於 16-6-29 18:32
咁似乎係人地叫停你老公佢先冇進一步喎,應該你老公對人發姣多D,對話仲要save落電腦,以後錢自己keep住, ...

係呀,所以我好痛,佢撩唔到依個,可以網上撩其他人

男爵府

回覆:老公玩曖昧,我好痛

明白樓主你形容分惜得好貼題,个C6見到个白痴婆掛住揾錢,放假又走去兼職機會來啦重吾jj蠢蠢欲動,咁岩又比佢遇上路邊野花,真是胶婆遇上脂粉客,吾食都對吾住自己,好彩天有眼你又蠢吾晒,好好為自己打算吧!

複式洋房

tommy715 發表於 16-6-29 19:00
明白樓主你形容分惜得好貼題,个C6見到个白痴婆掛住揾錢,放假又走去兼職機會來啦重吾jj蠢蠢欲動,咁岩又比 ...

2013至15我未做兼職,

大宅

認識瑞士牛牛第二回

你老公咁做絕對唔啱有錯! 但未至於要離開佢! 你既心情我非常明白! 因為我老公之前亦有類似既同女同事瞹眛, 不過我比你好彩係發生係同佢結婚之前!
當時我亦係睇佢啲mesaage發現的, 我亦是喊住咁問佢, 佢亦都係攬住我一句都無講過...... 其實真正知道自己唔啱或內疚既男人, 真係唔會多解釋半句, 因為佢已經知衰講咩都無用, 反而佢越多藉口解釋表示佢越不知悔改越搞辯!!
事後佢真係段絕同呢個女人來往, 之後仲遲埋職, 當然我都需要好耐時間去再信任佢... 就睇下佢願唔願意為左你去同個女人完全段絕, 如果佢願意既話不防比個機會佢。。。

複式洋房

Manting_t 發表於 16-6-29 21:02
你老公咁做絕對唔啱有錯! 但未至於要離開佢! 你既心情我非常明白! 因為我老公之前亦有類似既同女同事瞹眛, ...

相處多年,佢理虧知衰就唔會辯駁,但我千萬想唔到佢心偷跳,相處多年,都叫感情唔錯,我有同事老公出軌上床,我都跟佢提叫佢要記得唔好做錯,唔好對女同事懶有風度。
佢為人好有風度,可能咁姣婆咪收兵囉,傾下越講越深

大宅

個個男人都係咁, 在別人眼中的好老公 (基本上公認的), 感情又係好好, 在一起超過28年. 28年來冇吵過大交. 小磨擦就有. 我們2個都係唔計較的性格 .好在我自己有經濟能力. 今年仲要係情人節俾我發現曖昧的what"s app, 又係過心過籠, 好掛心之類, 不過對方冇回應佢. 可能知佢有家庭吧. 我都有問佢, 佢話講吓啫, 冇嘢架, 跟住啲日子有機會就哦佢. 最終佢話我係對人哋好, 唔係愛佢, 只愛你一個. 我真係 O 晒咀. 唔明啲男人係乜嘢構造. 我會時常 SEND 啲個案俾佢睇, 讓他知道呢啲佢覺得好閒的行為對女性有幾大的傷害. 當然也有同佢講大家一起咁多年, 俾一次機會你. 下次請早抖.

翡翠宮

P388 發表於 16-6-29 16:09
係,心唔癢唔會咁樣撩人。
就算是口花花都唔係花到過左龍。
好痛。。。。依兩年我咬緊牙關增加收入,放假 ...

行開幾日,諗好之後點做想要D咩再做決定

琥珀宮

你2年後計劃同仔離港一齊讀書,咁你老公咪更有機會去掠人?

複式洋房

最痛是做隱形人

首頁
12345...8

尾頁

跳至