夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

c6話回頭,但我知佢仲未斷出面嗰個,仲有見面,睇見佢就辛苦,成日要諗d大話黎應我,我太了解佢,佢真係呃唔到我,大家都活在謊言中,真係無意思,我應該都真係頂唔順,有無d jm真係可以忍到c6真正回頭嘅完美結局

男爵府

回覆樓主:

就算真係回左頭點都有條刺

男爵府

回覆:有幾多個正印忍受到…

人又老錢又冇,又周身病患一陣死佬除,又孤獨居老人,未想返回老婆仔女身邊,咁你未好着數?

複式洋房

回覆樓主:

有回头过,但又再來过。

水晶宮

外面未斷嘅話,點都係忍唔到

大宅

yannieyanyan 發表於 16-7-1 16:51
c6話回頭,但我知佢仲未斷出面嗰個,仲有見面,睇見佢就辛苦,成日要諗d大話黎應我,我太了解佢,佢真係呃 ...

如果佢真正斷左出面個件!大家愛大家,我覺得可以比機會再嚟過,但如果甩唔到,就你自己衡量啦!每個人的底線唔同。

男爵府

tommy715 發表於 16-7-1 17:04
人又老錢又冇,又周身病患一陣死佬除,又孤獨居老人,未想返回老婆仔女身邊,咁你未好着數?

...
比你笑死

男爵府

我果个发现又断又回頭,到最終今次发现佢堅決和我分开,宜家我們將分居离婚,佢要断除非受到好深刻的教訓,知道冇左你吾得或你們大家好努力改變到以往的相處模式,否則根本断吾到只有又來过

複式洋房

c6話回頭,但我知佢仲未斷出面嗰個,仲有見面,睇見佢就辛苦,成日要諗d大話黎應我,我太了解佢,佢真係呃 ...

我曾經相信佢只係一時迷失,為了個家會回頭。結果三年後才發現未斷,宜家我有埋BB都仲唔斷。我終於都相信,原來男人心變咗係番唔到轉頭

大宅

除非唔愛,如果唔係,無一個女人忍受到一個大話連篇嘅枕邊人。

你諗吓喇,不停呃你,係當你走唔出佢手心?當你弱智?定唔尊重你?唔愛你?其實邊樣都係死罪係咪!?

呃得一樣,就有第樣。咁留一個假人係身邊,仲要照顧佢起居飲食,你得咩?所以我明點解有啲年紀大嘅人點解都會離婚,甚至搵刀劈死對方。忍咗咁多年仲唔夠!!?

別墅

GabKar2012 發表於 16-7-2 00:30
除非唔愛,如果唔係,無一個女人忍受到一個大話連篇嘅枕邊人。

你諗吓喇,不停呃你,係當你走唔出佢手心 ...

你講得好啱

但當自己付出左20年嘅時間,一下子好像比小三搶走,好唔甘心

男爵府

起吾到頭先至回頭仲要吾要?
其實佢都知道你已經知道曬,都仲吾即刻一刀斷,仲作D大話嚟騙你,即係呢個人可以掉得啦!回頭都諗吾到一個原因接受,.............除非佢又老又就嚟瓜又大把身家啦,咁就0k比佢回住先啦!

複式洋房

lovechinma 發表於 16-7-2 01:02
你講得好啱

我初初都唔甘心,唔想送個老公比人,忍得好辛苦。不過後來醒覺唔甘心並唔會令個衰人覺得內疚,只會益咗佢享齊人之福。

正如樓上jm 話齋,留個假人喺身邊有乜意思

伯爵府

放過自己!

伯爵府

.lovechinma 發表於 16-7-2 01:02
你講得好啱

唔甘心?有用咩?人地跟本唔在乎.
去到咁嘅地步應該要決絕d快d走,
早d放下早d自在.
當然啦,將來佢喺街乞食都唔會可憐佢.

琥珀宮

回覆樓主:

點解仲要忍?

大宅

回覆 yannieyanyan 的帖子

現在世界太多引誘了,感情係最冇保障嘅女人不要坐係到等...要好好愛自己,計劃自己嘅將來同生活,男人幾多歲都可以去搵女人,你唔會知邊個會令佢甘心放棄一切,所以女人幾時都要好好裝備好自己呀

別墅

我有時都好想知,呢度有無Jm 真係死忍?
忍到幾耐...

複式洋房

唔放手等如同自己過唔去,唔排除c6迷失,但唔等於要忍,忍只係你自己唔開心,唔係佢,及早放手係一種解脫。

別墅

雖然冇證據,我知老公係有小三,應該已經成年。佢亦知我有懷疑,喊過鬧過。曾經想同佢修補關係,但感覺唔到佢個心响我度。

我覺得如果佢唔能夠坦白,修補都係多餘。如果男人話回頭,但冇同小三斷,即代表佢並非真心想回頭,只代表佢唔想離婚。

我試過去忍受,甚至打算隻眼開隻眼閉,只求佢晚晚反屋企,但面對佢冷漠嘅眼神,眼神冇愛,有時覺得自己好卑微,可有可無,大家已經分床訓,有時半夜醒來,寂寞到喊

可能有啲男人,即使出面的有第二個,但會繼續對老婆好,這種情況我可以忍。但我嗰位,對我已經唔一樣,我準備放棄。

首頁

尾頁

跳至