網購天地

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

啱啱想比錢。。見到無左免運費,我前晚買都仲免緊,幾時開始架?

更新: 13/1 12:40

啱啱加埋枝維他命c精華,就免左運費,即買

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回

回覆樓主:

應該係兩點開始
我一點幾睇我個 order 仲係免運,兩點後去埋單果陣已經加左個運費俾我

男爵府

回覆:iherb無左免運。。。。係時候忍忍手

仲諗住今日訂

男爵府

hinwaimama 發表於 17-1-13 02:44
啱啱想比錢。。見到無左免運費,我前晚買都仲免緊,幾時開始架?
剛前幾日比左錢,好彩,本來我懶懶,好彩bb d米糊食晒先去比錢

大宅

但我剛訂完冇收運費呀

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回

raisins 發表於 17-1-13 07:39
但我剛訂完冇收運費呀

請問係幾時付款架?

大宅

剛剛

伯爵府

回覆 raisins 的帖子

我12號零晨 1:30都落左單,無運費。諗住過新年後先再補貨....

係見有人話要運費,又有人訂比埋錢係free shipping.

anyway,我都仲想繼續補貨呀! 希望唔洗運費啦!

男爵府

回覆:raisins 的帖子

請問你個美金價黎架?

別墅

回覆樓主:

尋晚11點睇個時都係免運費仲諗住過兩日得閒先訂添
不過尋晚睇SF express 個選擇已經無左over$314.xx free delivery個句

男爵府

回覆:iherb無左免運。。。。係時候忍忍手

以後都無免運費??

琥珀宮

冇免運邊個買?

男爵府

開心吸收勳章

簡直係2017年第一個bad news!!!

子爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

iherb 上星期已經減少咗loyalty credit 由10% 減至5%。我諗以後唔訂佢

伯爵府

回覆 prettypretty818 的帖子

loyalty 我都唔介意。
但比運費真係好甘囉。

唉,我哋仲食緊啲維他命.....但如果比香港平得多。
可能都迫住要照買啊!

剛剛試左落單,真係有運費啊

伯爵府

回覆 raisins 的帖子

你係咪送番美國境內呀?

子爵府

回覆 BeBe媽媽 的帖子

我頭先試過, 本來SHOPPING CART 有4樣野, 我試下將其中一樣由買一件改為4件, 結果運費依然要比, 但係由6X變成4X

子爵府

子爵府

回覆 prettypretty818 的帖子

Sorry 我唔識喺PC加SCREEN CAP
Here is the "IMPORTANT ANNOUNCEMENT FOR 2017" from iherb webiste

[p=19, null, left]Dear iHerb Customers,

[p=19, null, left]The world's best value is getting EVEN BETTER in 2017.

[p=19, null, left]Starting now, you will find significantly lower prices across the majority of our products, better shipping rates to your country--or both!

[p=19, null, left]Not only will you save on every order, on orders over $60 USD we're confident you will receive the best overall value in the world!

[p=19, null, left]Earning your loyalty means everything to us. We're working on many more improvements to the iHerb shopping experience, including more payment options, better shipping methods, mobile app enhancements and much more.

[p=19, null, left]Sincerely,
The iHerb Family!

大宅

是美金,運回香港

首頁

尾頁

跳至