美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想呢個夏天去激光脫毛,脫小腿同加拿大,大家有無好介紹,價錢如何

大宅

Bennylui2281 發表於 17-4-5 15:37
想呢個夏天去激光脫毛,脫小腿同加拿大,大家有無好介紹,價錢如何

加拿大join左A+$980 755nm
小腿join左Groupon嘅SwixxO 808nm

大宅

Join 左lumiere 980$underarm + full leg + full arm total 二萬二

複式洋房

wifeyk 發表於 17-4-5 16:54
加拿大join左A+$980 755nm
小腿join左Groupon嘅SwixxO 808nm

A+服務好唔好?見都幾多jm推介呢一間

大宅

ziba 發表於 17-4-6 12:19
A+服務好唔好?見都幾多jm推介呢一間

A+係我暫時預到唯一一間唔sell,而我會自己加買其他部位。
SwissO係因為我小腿唔係太多毛,但又想打,所以買Groupon

別墅

wifeyk 發表於 17-4-6 12:22
A+係我暫時預到唯一一間唔sell,而我會自己加買其他部位。
SwissO係因為我小腿唔係太多毛,但又想打,所以 ...A+ 要脫 全面同髮線位 會吾會好貴?

複式洋房

wifeyk 發表於 17-4-6 12:22
SwissO係因為我小腿唔係太多毛,但又想打,所以 ...

我呢輪係咁睇美容資料,都留意到呢一間。見佢FB力谷唔sell, 呢樣嘢真係好重要,我好怕比人哋困住走唔到

大宅

我都係A+
做underarm,upper lip同小腿
小腿做左8次,仲有少少毛毛
鍾意佢唔SELL,上到去15MINS做完走得

複式洋房

请问A+係邊間?全名係?做小腿幾錢?可否pm我

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

ziba 發表於 17-4-6 20:21
我呢輪係咁睇美容資料,都留意到呢一間。見佢FB力谷唔sell, 呢樣嘢真係好重要,我好怕比人哋困住走唔到:th ...

係唔係搵劉佩玥(個名唔知有冇記錯)做廣告嗰間??

大宅

回覆樓主:

A+ 係邊間,可以Pm埋我 thanks!

大宅

脫左好方便

珍珠宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章

我起lumiere 脫binki...今日做第三次,效果好好丫,有d 已冇生,有d 就生得勁慢,加上我個consultant 吾hard sell wor,上個月有980元做underarm,小腿半價就10000多

如有興趣,可以再問我拎資料,可以半價㗎

大宅

幸福謝師奶 發表於 17-5-10 19:45
我起lumiere 脫binki...今日做第三次,效果好好丫,有d 已冇生,有d 就生得勁慢,加上我個consultant 吾har ...

可以pm 我嘛...謝謝

男爵府

幸福謝師奶 發表於 17-5-10 19:45
我起lumiere 脫binki...今日做第三次,效果好好丫,有d 已冇生,有d 就生得勁慢,加上我個consultant 吾har ...

我想要資料,thanks

babybabywanted    發表於 17-5-12 17:13

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

A+姐係邊間?

大宅

我幾年在M那問脫Underarm, OK, 原本上個月想JOIN 返佢地脫 full arm, 點知貴咗好多.

所以在3月改JOIN咗 lumiere , $980脫上唇, 一萬左右 full arm, 脫咗3次, 效果幾好, 重要是每次去脫都是同一個脫毛師, 第二次去時開始, 我個consultant 只是問我感覺如何, 連sell 都無sell

而家如果是會員介紹有半價, 如有興趣, 我同PM 資料

複式洋房

係dermes做左full leg, full arm, 上唇,underarm同full bikini,同個治療師熟,所以都無咩點sell我,幫襯得太耐(emoji),效果一定好,係貴D姐

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至