自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我想問下打去百年預約個rate,但如果去到walk in仲平D, 咁唔話自己留左, 直接用walk in價得唔得架?

侯爵府

fanny821 發表於 19-3-28 15:02
我想問下打去百年預約個rate,但如果去到walk in仲平D, 咁唔話自己留左, 直接用walk in價得唔得架? ...

Walk in 平d 的嗎?
未經本人同意, 任何人士不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

男爵府

我想問下打去百年預約個rate,但如果去到walk in仲平D, 咁唔話自己留左, 直接用walk in價得唔得架? ...

公就我贏,字就你輸

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

https://hk.ttrate.com/zh_hk/?c=JPY

其實我覺得有其他平過百年

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Joey8 發表於 19-3-28 15:25
https://hk.ttrate.com/zh_hk/?c=JPY

其實我覺得有其他平過百年

咪囉!以前唔知/無咁多選擇就話啫! 排長龍, 咪搞
放下自在

珍珠宮

2024年龍年勳章

cattz288 發表於 19-3-28 15:27
以前佢個rate係靚吖~排長龍都照兌...
依家仲有無呢支歌仔唱?!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

同銀行差好遠?

珍珠宮

2024年龍年勳章

你確定walk in 仲平, 咪去唱~但最好打個電話取消預約...

大宅

其實發達鳥都ok

子爵府

依家我唔都去百年,一來一往,又排隊。
兌少少,車費都蝕埋

水晶宮

我會加埋時間,車費。所以,只會揀近自己嘅
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

大宅

回覆 Joey8 的帖子

我唔係唱YEN呀, 新加坡幣恒生又無得online唱, 銀行其實又要大行先有, 出開去咁百年個rate好過銀行現鈔咪留囉~

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Macaron___ 發表於 19-3-28 15:38
其實發達鳥都ok

搵過佢唱yen , 家陣有埋地舖
won就去茘枝角銀丰唱
放下自在

象牙宮

fanny821 發表於 19-3-28 15:44

我唔係唱YEN呀, 新加坡幣恒生又無得online唱, 銀行其實又要大行先有, 出開去咁百年個ra ...

坡紙渣打有! 上次我online轉
放下自在

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

walk in 另一條隊超多人架
你訂咗真係快好多的
只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

大宅

cattz288 發表於 19-3-28 15:45
坡紙渣打有! 上次我online轉

渣打無問wo, 但問過南洋同東亞(tt rate都低既) ,每日只可以拎1000S$, 額外要收charge, 計返同佢地現鈔一樣, 都係個句, 又係出大行先有, 細行打去留又唔知等幾多日(下星期6去)

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

cattz288 發表於 19-3-28 15:27

我響尖沙咀永恆又唔駛留同排隊,好方便

BennettMami    發表於 19-3-28 23:27

象牙宮

fanny821 發表於 19-3-28 16:03
渣打無問wo, 但問過南洋同東亞(tt rate都低既) ,每日只可以拎1000S$, 額外要收charge, 計返同佢地現鈔一樣 ...

1000咁少? 不過我上次去用左好少cash
放下自在

珍珠宮

fanny821 發表於 19-3-28 15:44

我唔係唱YEN呀, 新加坡幣恒生又無得online唱, 銀行其實又要大行先有, 出開去咁百年個ra ...

https://hk.ttrate.com/zh_hk/place/loyal/rates

你睇下呢間

公爵府

2024勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

呢幾年都無再去百年了,車錢加時間加埋同喺銀行唱差唔遠

首頁

尾頁

跳至