自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我覺得許志安會話自己飲多左酒囉

公爵府

回覆樓主:

9成咁講

男爵府

回覆樓主:

實係咁講,酒後亂性,做左錯事

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

點呀?又學成蟲咁犯左所有男人犯嘅錯呀?!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

可能會話同sammi已經搞緊離婚

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

morikawa 發表於 19-4-16 16:36

籌備左咁耐,為左演唱會唔受影響,點都要認錯先,更何況係教徒,不過佢可以講係受酒精加姣婆引誘,一時做錯。女主動,男抵受唔住。

無論點,都係渣男。成龍嗰句,做左好多男人都會犯嘅錯,鞠躬道歉。完~

所有又一單話比女人知,無童話故事嫁,未發生响自己身上,可能係男嘅玩得精,講真返工時間去㩒鐘仔,女嘅都唔會發覺,做女人,放輕鬆對待男人偷食,有自己嘅興趣和私人空間最重要,唔好無左男人會死咁過人世就最開心

男爵府

熱血勳章

回覆樓主:

呢單嘢真係對女性當頭棒喝,男人做錯事鞠個躬道個歉就無事,但係個女既睇怕以後都好難搵人嫁

子爵府

金城安果句又用到

係我錯 我唔岩

珍珠宮

麟媽媽 發表於 19-4-16 16:37
點呀?又學成蟲咁犯左所有男人犯嘅錯呀?!

或者學才子孔雀開屏

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

feclagnes 發表於 19-4-16 16:45
籌備左咁耐,為左演唱會唔受影響,點都要認錯先,更何況係教徒,不過佢可以講係受酒精加姣婆引誘,一時做 ...

佢都教徒咩

伯爵府

2024年龍年勳章

caca0921 發表於 19-4-16 16:48
呢單嘢真係對女性當頭棒喝,男人做錯事鞠個躬道歉個就無事,但係個女既睇怕以後都好難搵人嫁
...

個女真係超進攻主動

男爵府

mongng 發表於 19-4-16 16:50
個女真係超進攻主動

姣精唔係浪得虛名

公爵府

morikawa 發表於 19-4-16 16:36

有冇直播???

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

可能話同sammi 一早分開左?
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

good_pig 發表於 19-4-16 16:50
佢都教徒咩

我記得係,佢係因sammi而入教。

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

大宅

S_family 發表於 19-4-16 16:52
有冇直播???

蘋果有寫七點

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

我覺得會話同sammi 已經分開,搞緊離婚
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

子爵府

A 爆喊講對唔住大家 希望大家可以原諒 1賠1.5
B 大家飲醉左酒 神智不清 會為所作出既行為負責 1賠3
C 全程女方做主動 只係做配合 女方D 落車後各散東西 1賠5
E 雙方一早同前度分左手 只不過無同各方傳媒交待 1賠8
F 果個唔係王心穎, 係蔡一智黎 1賠20
G 當事人唔係我 1賠100

From 連登

珍珠宮

好媽媽勳章

安心之亂

男出來哭得眼通紅、已是事實亦悔疚
及求mi原諒!

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

good_pig 發表於 19-4-16 16:50
佢都教徒咩

https://www.orientalsunday.hk/225827/%e6%9c%80%e6%96%b0%e5%a8%9b%e8%81%9e/%e8%a6%8b%e8%ad%89%e8%a8%b1%e5%bf%97%e5%ae%89%e5%8f%97%e6%b4%97-%e9%84%ad%e7%a7%80%e6%96%87%ef%bc%9a%e4%ba%ba%e7%94%9f%e4%b8%ad%e5%85%b6%e4%b8%ad%e6%9c%80%e5%bf%ab%e6%a8%82%e5%98%85%e4%ba%8b%ef%bc%81/

首頁

尾頁

跳至