自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

恭喜晒
https://www.setn.com/News.aspx?NewsID=760567

南韓天團東方神起今(12)日傳出喜訊,32歲的老么昌珉透過手寫信宣布,將在今年9月結婚。去年昌珉透過經紀公司SM娛樂公布與圈外人的戀情,如今宣布結婚喜訊,引發粉絲熱烈討論。

南韓超人氣天團東方神起,紅遍全亞洲,出道17年,如今也傳出結婚好消息。老么昌珉去年12月30日透過經紀公司SM娛樂,坦承正與一名圈外女子交往,震驚娛樂圈,不少粉絲都紛紛獻上祝福。今(12)日據韓國媒體報導,昌珉將在今年9月結婚,公司也公布昌珉的親筆手寫信,證實此消息。內容寫道,昌珉表示,雖然知道婚訊會讓粉絲感到震驚、遺憾,讓他覺得抱歉又心情沉重,但他仍堅持要向粉絲親自報告,而不是從別人的文章或嘴巴裡傳出來的。

昌珉回顧,出道已經17年的他,當年還只是個懵懂的高中生,如今到了30歲中期,生命有一半的時間都是以東方神起的身分生活。回想起來,他和另一成員允浩和他,都曾經因不知道東方神起的未來會如何,而感到不安,「然而粉絲們守護著東方神起,給予我們很多的愛,所以我也成長至今,我非常感謝大家。」

昌珉提到,先前報導中指出他有一位交往中的女性,「和那個人互相信任,一直維持著良好的關係,自然而然就下定決心,要和這個人一起度過今後的人生,所以決定在酷暑的尾聲9月舉行婚禮。」

「我認為,我未來要走的路,比到現在為止走的路,要更有責任感地去走。因此,我會比現在更正確地做事,每個瞬間我都會全力以赴,以報答支持、鼓勵我的人的家庭家長,合東方神起的昌珉。」昌珉寫道。

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

cbeyond 發表於 20-6-12 15:04
恭喜晒
https://www.setn.com/News.aspx?NewsID=760567

恭喜

水晶宮

伯爵府

回覆樓主:

雖然唔識佢,但恭喜

侯爵府

牛年勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

恭喜佢呀~
以前5人神起真係好紅
除左香港睇佢地演唱會
有次我追到去泰國睇佢地演唱會

不過都係那些年既妹事

珊瑚宮

charlieXD 發表於 20-6-12 15:39
恭喜佢呀~
以前5人神起真係好紅
除左香港睇佢地演唱會

去年TVXQ演唱會香港場有睇, 之後就到現在,就未有得睇任何演唱會了。
韓國飯估緊, 昌珉婚禮上允浩會唔會喊, 會唔會大喊

大宅

恭喜晒

恭喜,我都係東方神起fans

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

恭喜

伯爵府

回覆樓主:

我初初以為佢係gay

琥珀宮

回覆樓主:

珊瑚宮

萌貓 發表於 20-6-12 22:22
我初初以為佢係gay

佢唔會啦
好傳統韓國長子, 結婚生仔型
一早估佢係最早結婚個位, 佢似呢類型。

琥珀宮

恭喜晒

一見第一感覺有微微心痛,但理智在心中勸我祝福佢,好啦!祝佢幸福,好男人值得一個好夫人,百年好合!

珊瑚宮

SandyKL 發表於 20-6-12 22:36
一見第一感覺有微微心痛,但理智在心中勸我祝福佢,好啦!祝佢幸福,好男人值得一個好夫人,百年好合! :fo ...

我反而好開心
今日手上股票升,反而唔及知昌珉要結婚開心
呢d位我好冷靜,我希望鐘意的藝人幸福快樂
所以最好刺激吓圭line成員, 允浩, 早日話俾大家知,已搵到佢地既真命天女

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

男爵府

回覆樓主:

昌珉大個仔,要結婚喇!
恭喜!恭喜!

琥珀宮

cbeyond 發表於 20-6-12 22:42
我反而好開心
今日手上股票升,反而唔及知昌珉要結婚開心
呢d位我好冷靜,我希望鐘意的藝人幸福 ...

一定,允浩都會搵到好眷屬,好仔一名。

珊瑚宮

SandyKL 發表於 20-6-13 01:10
一定,允浩都會搵到好眷屬,好仔一名。

佢直頭應該去選議員啦, 零負評到咁
好期待昌珉結婚時, 允浩會有咩表情。
允浩嫁妹個張相, 我笑左好耐

別墅

回覆樓主:

昌珉畀我嘅感覺好好,一定係好有責

任心的好老公 好爸爸

最記得佢話自己好想加入SJ 好似小朋

友睇住其他人吃糖都想吃咁可愛

祝福!

琥珀宮

cbeyond 發表於 20-6-13 01:15
佢直頭應該去選議員啦, 零負評到咁
好期待昌珉結婚時, 允浩會有咩表情。
允浩嫁妹個張相, 我 ...

你到時開帖貼昌珉結婚相嚟睇睇。

珊瑚宮

SandyKL 發表於 20-6-13 01:36
你到時開帖貼昌珉結婚相嚟睇睇。

Ok, 應該有相流出來的

首頁

尾頁

跳至