自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

我樣野真心平到嘔,出面到處賣27左右我賣8,完全半買半送,因爲件貨重,又唔係賺錢,寫明只限我樓下交收,早排個cheap精見到,叫我去第二區交收,我唔肯,之後叫我去我果區港鐵交收,我都唔肯,最後佢好似覺得落唔到台,無出聲。過左兩日,一個當天注冊無評價的新手ac就來問,同樣問題,又叫我出去第二區交收,我都唔肯,因爲時間車費都蝕埋,今次佢就妥協來我樓下,我已經feel到係同一個人,要3件,3x8=24,出到來,遲左三分鐘都算,一見面塞張20元紙幣比我,然後係個袋揾揾揾,都揾唔到4蚊出來,最後佢好似發自己脾氣又好似發我脾氣甘款,話叫我20比佢,話佢已經就曬我時間地點,我話找錢比佢,佢就話無散紙啊,得張1000蚊。其實本來好聲好氣我都算數啦費事浪費時間,但綜觀成件事根本佢一開始有心囖盡著數,石頭甘重既野,出面無$70都買唔到,我賣$24佢仲妄想我跨區送比佢,見人地唔就範就死死氣但好似我欠左佢甘,又遲到,又玩野,我上次同人地買420蚊野我都厚唔到面皮即場叫人平20比我啦,24蚊可以甘厚面皮比20想算,最後最抵死既係,我條氣都唔順,我唔交易,比返張20佢,佢就無端端突然又話揾到4蚊出來。甘既人,甘既事,呢舖都可算係代表作

varievarie    發表於 21-7-24 09:41

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

4蚊都想慳呢啲人真係唔好蝕比佢

la_source    發表於 21-7-22 10:41
lululu888    發表於 21-7-22 10:04
ada0707    發表於 21-7-22 09:25

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個客真係好CHEAP。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

更加要收嗰4蚊

男爵府

回覆樓主:

嚇佢唔交易,做得好!
非常多此類人。
講明只限那个站交收,D人冇腦,買$30野,叫我去距離35分鐘的站交收,重要老馮的語氣!

男爵府

mom06 發表於 21-7-22 08:28
嚇佢唔交易,做得好!
非常多此類人。
講明只限那个站交收,D人冇腦,買$30野,叫我去距離35分鐘的站交收, ...

係啊,仲要老馮甘款,我同人地買$30元野,我都無可能好意思開口要人就我時間地點

大宅

回覆樓主:

俾著我掉左去都唔賣

伯爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

真係咩人都有

大宅

回覆樓主:

我最近都試過,一開始講價,我平左$10,佢又想平多$10,一共平左$20俾佢。講完價就講地點,我寫明咩地鐵站。佢話佢架車只去西鐵站喎,語氣差到,我就覆返佢我架車都只去地鐵站。跟住又話約左人西鐵站交收,又要問清楚果個人幾點再覆我時間,都無覆,到交收日早上我問佢先覆,話5:30.到5:00又話自己剛上車要轉幾次車。。。。西鐵站得唔得,我話我屋企人趕時間,請佢準時到。又話趕唔到,叫我明天,明天佢off,我話取消交易。佢話我有其他客所以唔賣佢,我話返佢,無再理佢。

翡翠宮

牛年勳章

就佢地點交收,出到黎壓價,bk都有啲咁既cheap人

珍珠宮

我遇到個送野比佢,臨10分鐘先同我講會遲半個鐘,我一早出左門口啦!唔好再遲d通知。好焗氣,返到屋企忍住道氣懷著環保原則同佢講第二日啦。第二日又係遲到,遲左10分鐘,我地約左去A出口又叫我去B出口呢個人真係好有問題,但費事嘈佢,拿拿聲交收完送左比佢就算

大宅

kensiu 發表於 21-7-22 08:12
我樣野真心平到嘔,出面到處賣27左右我賣8,完全半買半送,因爲件貨重,又唔係賺錢,寫明只限我樓下交收, ...

我早排都試過,有條全新西褲牌都未剪原價$420、我開$150喺我屋苑附近港鐵站交收,有條cheap精開我$100、算~反正褲放喺度都唔著,之後仲要我就佢公司附近尖沙咀站交收,同埋佢既返放工時間,痴線我完全唔就腳,跟住無視佢

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

擺到明 4蚊都想慳
我係你都會取消交易, 睇下佢山長水遠黎傷D, 定我落樓下傷D

男爵府

kensiu 發表於 21-7-22 08:12
我樣野真心平到嘔,出面到處賣27左右我賣8,完全半買半送,因爲件貨重,又唔係賺錢,寫明只限我樓下交收, ...

男定女嚟? 真係好cheap

男爵府

係咁架!响呢個平台平賣係無用架!反而貴賣又會正正常常價都無講就賣左

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

mcs74 發表於 21-7-22 08:56
我遇到個送野比佢,臨10分鐘先同我講會遲半個鐘,我一早出左門口啦!唔好再遲d通知。好焗氣,返到屋企忍住 ...

我送野只限屋企樓下交收

趙元嵩    發表於 21-7-22 12:49

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我試過買扭蛋俾人呃,無咗一part。
係我無蠢,易信人,見佢帶住個女,話返屋企搵返俾我,應該唔會咁pk,所以俾曬錢,點知佢話搵唔到,最後block埋我電話。 我 cap曬對話,carousell 都話無辦法。因為無㩒出價,所以差評唔到佢。自此我一定要佢哋出價。

子爵府

勁cheap
男定女,似咩年紀?

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

最怕遇到呢D人... 我買二手野從不壓價... 價錢唔啱我唔會同人聯絡... 地點時間就會傾下點安排

yeung_ma    發表於 21-7-22 11:55

珍珠宮

回覆樓主:

嘩,cheap到出晒汁

首頁
12345...7

尾頁

跳至