自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

據悉,TVB內部通訊今日(9月1日)公布「農夫」成員、37歲鄭詩君(C君)將出任TVB的J2台創意總監。《香港01》向C君求證有關消息,他表示:「係呀。」親證了該消息。

C君在《香港01》的電話訪問中說:「今日第一日返工,我成十幾廿年未返過工 ( Office ) 喇,今次係做創作,我自己一向好鍾意做創作同埋幕後嘅工作。(係邊個搵你去做呢個職位?) 係志偉,我哋之前不時都會討論吓啲節目,斷斷續續咁傾吓傾吓,慢慢佢認為有呢個興趣,就話『不如你入嚟啦』。(新工會唔會影響到你喺農夫嘅工作?) 會少咗其他幕前嘅活動,但係唔影響農夫嘅音樂創作,農夫嘅音樂創作亦係我最鍾意做嘅嘢之一。」

wcpcelia    發表於 21-9-3 11:13
funfun759    發表於 21-9-2 11:29
SiuBBee    發表於 21-9-1 15:40

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

https://www.hk01.com/即時娛樂/671067/無綫內部通訊洩密-c君將出任無綫j2台創意總監-今日第一日返工

la_source    發表於 21-9-1 15:00

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

珍珠宮

jtw_ki 發表於 21-9-1 14:51
據悉,TVB內部通訊今日(9月1日)公布「農夫」成員、37歲鄭詩君(C君)將出任TVB的J2台創意總監。《香港01 ...

佢真算係矮仔多計仔的人,幾好

已刪除用户

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主:

男爵府

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

希望換吓班幕僚後有d新氣象啦!

男爵府

減齡達人勳章

回覆樓主:

正!
最鐘意佢同脆魚嚮飛機講果句: None of your business class

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

我都like佢!風趣又食腦.轉數又快

男爵府

37歲應該好過68歲(曾生)嘅
唔係年齡歧視
但tvB 真係老化得好緊要
大部分花旦小生都平均40+
仲要睇住50+陳豪,宣萱談情說愛
睇到打冷鎮C君上任希望有啲新氣象

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章

我超LIKE農夫,,,可能遲D陸永都會做埋高層,,,DID DID仲會唔會叫佢地做垃圾

yeung_ma    發表於 21-9-1 17:22

子爵府

據悉,TVB內部通訊今日(9月1日)公布「農夫」成員、37歲鄭詩君(C君)將出任TVB的J2台創意總監。《香港01 ...

恭喜

子爵府

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

換下人先會有新創意,肯改革就是前進的第一步。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

luciferfu 發表於 21-9-1 15:14
老人台 搵一兩個後生少少 可以改變到幾多

係呀, 所以你要睇多D國內綜藝娛樂, 好多後生仔, 節目又多又有新意又大制作, 唔好做井底蛙只睇香港個幾個台以為香港好勁

SU213    發表於 21-9-1 17:01

公爵府

勁!

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

首頁
12345...6

尾頁

跳至