自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

英女王臨終前‎ 傳查理斯致電哈里「別帶梅根來」‎ 背後有兩理由
https://www.hk01.com/article/813637?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
病毒變種危機!接收最新疫情警報,立刻下載App:https://hk01.app.link/LG71h8MfUbb

珍珠宮

回覆樓主:

條霉巾神憎鬼厭。。。。

水晶宮

真定假呀?利申我唔鐘意個戲子,感覺好有心計

複式洋房

都真係唔想見都唔出奇

公爵府

2024年龍年勳章

mimi005 發表於 22-9-13 03:48

英國本土都有呢個報導,最後一面只係最親bloodline在場,Harry 係咁啱喺英國,有通知佢不過無得上皇家專機趕去,又有話懷疑佢想帶梅根,所以大家唔等佢。
新聞稿有晒時間,佢哋兩公婆疑似有啲玩嘢

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

大姑娘 發表於 22-9-12 22:44
英女王臨終前‎ 傳查理斯致電哈里「別帶梅根來」‎ 背後有兩理由
https://www.hk01.com/article/813637?u ...

我睇過另外嘅報道話叫佢唔好帶霉巾去係因為Kate都冇去。
不過隻死黑鬼犯眾憎又不是秘密,怕乜俾佢知

珍珠宮

回覆樓主:

應該啦,兩公婆攪到阿嫲最尾幾年咁唔開心,佢唔出聲啲親戚都出聲

la_source    發表於 22-9-13 10:30

公爵府

2024年龍年勳章

Anpanmama 發表於 22-9-13 04:25
我睇過另外嘅報道話叫佢唔好帶霉巾去係因為Kate都冇去。
不過隻死黑鬼犯眾憎又不是秘密,怕乜俾佢知:nothi ...

之前Jubilee佢對仔女嚟英國見女王,皇室唔俾佢哋影相,已經擺明防範佢哋做新聞,用女皇來增加自己銷售價值,相信今次臨終其一只係bloodline可在場,另一原因都係唔想佢拎來做下次新聞題材,不過兩公婆真係好卑鄙,官方講咗只係William過去,佢哋都仍然搵發言人話兩公婆一齊,要再之後澄清,唔知幾個月後會唔會委屈地哭訴話唔俾佢去見女王最後一面呢?!

babycam    發表於 22-9-13 11:45

珍珠宮

回覆樓主:

哈里冇得上架機要自己搵,唔知佢當時心情如何

珍珠宮

魚仔餅 發表於 22-9-13 00:47

心急想問亞嫲:會分啲咩遺產比我哋呀?

珍珠宮

mimi005 發表於 22-9-12 23:48

我真係怕咗佢兩公婆,英女王死後四人喺溫莎堡出面,當時竟然有個女人攬住條梅巾,其實喺度悼念得女王嘅都係好尊敬女王㗎啦!我唔明點解會有人去攬個攪屎棍囉?你話唔係戲我都唔信呀!

大宅

https://www.hk01.com/article/813637?u ...

假如你跟將死的人講話,就知這是假話!

人之將死 其言也善

珍珠宮

LekGirl 發表於 22-9-13 09:26
我真係怕咗佢兩公婆,英女王死後四人喺溫莎堡出面,當時竟然有個女人攬住條梅巾,其實喺度悼念得女王嘅都 ...

攬住佢費事比人影到隻霉笑到見牙唔見眼呀?恨咗好耐啦應該?

翡翠宮

畀面勳章

loveclementine 發表於 22-9-13 00:18
英國本土都有呢個報導,最後一面只係最親bloodline在場,Harry 係咁啱喺英國,有通知佢不過無得上皇家專機 ...

唔駛懷疑,呢兩公婆最初是向外宣稱會一齊去的
日日是好日

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

陰公 自己老豆同個仔講: 佢老婆唔會受歡迎 叫佢唔好黎
唔知佢地有乜感受? 阿麻就快唔得 親孫都冇情講專機都唔比上, 果個時刻我諗佢地真係覺得自己 搞到神憎鬼厭

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

老實 "衰新抱" 呢個名 我都咩左十幾年, 99上 2/3個星期由危殆去到走左 我呢個"衰新抱"都跟足

早前商量話去大酒店 99既親戚都要我做到好似親生仔女咁 乜都有我份, 乜都關我事 乜都話: 阿嫂梗係要去啦 ........ 姑9反宜可以好似 遠房親戚咁 乜都唔使佢, 都唔知邊個死阿媽

公爵府

hashtag影視迷勳章

好合理

子爵府

loveclementine 發表於 22-9-13 00:47
之前Jubilee佢對仔女嚟英國見女王,皇室唔俾佢哋影相,已經擺明防範佢哋做新聞,用女皇來增加自己銷售價值 ...

反正見唔見佢都有野講,又可以出書賺錢
咁梗係唔俾佢見

複式洋房

selinako^^ 發表於 22-9-13 09:52
陰公 自己老豆同個仔講: 佢老婆唔會受歡迎 叫佢唔好黎
唔知佢地有乜感受? 阿麻就快唔得 親孫都冇情講專機都 ...

他們一定不會這樣想,他們只會覺得別人對他們不好

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

魚仔餅 發表於 22-9-13 00:47

所以到時又有新聞出話佢最遲去到

首頁

尾頁

跳至