自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

BK Milk勳章

我諗住儲夠分換2隻12000分嘅錶,點知今日入去睇冇咗,但係我又唔記得我想換嗰隻錶嘅型號,唔知道係咪加左價,由12000加到16000,定係冇咗12000嗰隻錶呢有冇JM知呢⋯⋯
attach1/tmp/php9wqac8

大宅

回覆樓主:

用乜嘢app

公爵府

sfccwy 發表於 24-3-17 15:49
我諗住儲夠分換2隻12000分嘅錶,點知今日入去睇冇咗,但係我又唔記得我想換嗰隻錶嘅型號,唔知道係咪加左價 ...

是否冇咗lily型號

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章

回覆樓主:

唔記得幾多分換,之前好似有兩隻lily,一隻斯文啲,另一隻係運動型,可能多人換晒?

不過應該已經係好幾年款式,我隻Garmin都戴咗兩年,除咗錶面有少少花,錶帶俾我戴到有啲殘之外,性能仲仍然好好,而家冇乜特別嘢我都儲住啲分,睇下將來仲要唔要再換多隻

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

12000果隻無左啦, 係garmin 245吧, 我2年前都換左隻, 用到依家未壞, 真係幾好.

珍珠宮

BK Milk勳章

Rainy 發表於 24-3-18 16:19
12000果隻無左啦, 係garmin 245吧, 我2年前都換左隻, 用到依家未壞, 真係幾好.

對呀應該係呢一隻,可惜而家冇得換,255要16000分

珍珠宮

BK Milk勳章

mealie 發表於 24-3-18 15:13
用乜嘢app

大家減齡

珍珠宮

BK Milk勳章

cew 發表於 24-3-18 15:53
是否冇咗lily型號

係呀,呢隻都冇咗

珍珠宮

BK Milk勳章

youjump 發表於 24-3-18 16:08
唔記得幾多分換,之前好似有兩隻lily,一隻斯文啲,另一隻係運動型,可能多人換晒?

不過應該已經係好幾年 ...

係呀,lily冇,不過我想換嗰隻男裝款,應該係Forerunner 245

繼續儲分換新錶

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章

sfccwy 發表於 24-3-19 00:13
係呀,lily冇,不過我想換嗰隻男裝款,應該係Forerunner 245

繼續儲分換新錶

佢哋係咪有睇bk 你等到喇
attach0/tmp/phpjwJtVf

子爵府

youjump 發表於 24-3-18 16:08

不過應該已經係好幾年 ...

lily好用,夠輕身,唔太大隻,啱女人用

珍珠宮

BK Milk勳章

youjump 發表於 24-3-20 23:02
佢哋係咪有睇bk 你等到喇

咁正謝謝報料

珍珠宮

15週年勳章

Wow萬幾分要儲幾耐先有? 玩左就來1個月都係得千1分

男爵府

siu05 發表於 24-3-21 12:10
Wow萬幾分要儲幾耐先有? 玩左就來1個月都係得千1分

如果屋企人都有玩就易啲儲分,我玩咗兩年幾,只係換過幾張coupon同moov,其他儲起換驗身plan同換Garmin

帶住錶每日行爆數,參加埋啲活動,開晒所有寶箱,每個月有接近1800一0幣,忍到手唔換coupon就得(我同老公都係高級會員,一齊儲快一倍)
attach0/tmp/phpCdTidP

男爵府

sweetcandychan 發表於 24-3-20 23:20
lily好用,夠輕身,唔太大隻,啱女人用

我之前換venu 2,我鐘意黑色同大隻,行路睇通知夠清楚,同老公每人換一隻,變做情侶錶

男爵府

Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 爸B勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

youjump 發表於 24-3-21 12:39
如果屋企人都有玩就易啲儲分,我玩咗兩年幾,只係換過幾張coupon同moov,其他儲起換驗身plan同換Garmin

...
請問點樣一齊儲? 2人的分數會+再一起?

男爵府

poepoe 發表於 24-3-21 12:53
請問點樣一齊儲? 2人的分數會+再一起?

我意思係啲一0幣可以隨時轉俾朋友,兩個人就變咗儲快一倍

我啲細佬妹都有玩,不過通常唔會問佢哋借,老公個啲就可以任我攞

珍珠宮

BK Milk勳章

youjump 發表於 24-3-21 13:00
我意思係啲一0幣可以隨時轉俾朋友,兩個人就變咗儲快一倍

我啲細佬妹都有玩,不過通常唔會問佢哋借,老公 ...

我唔知原來可以將啲幣過俾人

公爵府

sfccwy 發表於 24-3-21 13:22
我唔知原來可以將啲幣過俾人

現在愈來愈難儲分

珍珠宮

BK Milk勳章

cew 發表於 24-3-21 13:32
現在愈來愈難儲分

都係㗎,不過依家逢月尾24號開始連續6日行夠步數,就額外多d幣,叫做好過冇,不過就一定要登記先有

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊