自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

有冇人話我知香港人審美觀究竟發生咩事,真材實料聲色藝俱全嘅真正國際級巨星喺香港紅唔起,油頭粉面不男不女豬圓玉潤嘅就盲目捧到變所謂香港頂流,搞到俾人笑我哋香港人係咪傻B係咪盲咗搞乜食得咁油膩。講真,Jackson Wang 呢啲國際級歌手先堅係香港人之光,簡直係國際頂流,一望所謂嘅香港頂流真係無比較無傷害,拍埋一齊真係無得比,點出大場面,所以真係匪夷所思,令人費解。

funfun759    發表於 24-5-13 13:28
SIRIABABY    發表於 24-5-12 23:31
MICLOH168    發表於 24-5-12 23:29

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Jackson Wang 真係真材實料
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

BK Milk勳章

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

Roblox 發表於 24-5-12 23:28
有冇人話我知香港人審美觀究竟發生咩事,真材實料聲色藝俱全嘅真正國際級巨星喺香港紅唔起,油頭粉 ...

我都唔明點解鏡仔真係咁吸引?

而Jackson 又好值得支持。

子爵府

有冇人話我知香港人審美觀究竟發生咩事,真材實料聲色藝俱全嘅真正國際級巨星喺香港紅唔起,油頭粉 ...

佢簽比韓國公司,會否主力唔係香港,2023澳門開演唱會,2024國內多個地方開,揾重多錢係國內!

油頭粉面香港有後台撐,做佢地成為偶像!

男爵府

cat_hellobb 發表於 24-5-12 23:52
佢簽比韓國公司,會否主力唔係香港,2023澳門開演唱會,2024國內多個地方開,揾重多錢係國內!

油頭粉面 ...

.

子爵府

viton 發表於 24-5-13 00:11
佢自己開公司的
應該係黑x
所以無返香港

大宅

佢自己開公司的
應該係黑x
所以無返香港

乜嘢係黑X?係指曱甴嗎?佢一定唔係,佢超級愛國的!佢就算細個讀香港嗰間美國國際學校接受西方教育,都影響唔到佢愛國的心。

定係你嘅黑X係另一個意思?

男爵府

其實佢都幾勁,華裔美籍男高音、弦樂團指揮、音樂老師、廚師及節目主持人。音樂天分好高

侯爵府

我一直都唔知邊個係Jackson Wang, 係間唔中有JM 提過吓先聽到呢個名,但今晚睇完紫珊嘅訪問,先知原來樂壇竟然有一顆巨星而我一直係miss 咗,佢真係好charm,好耀眼!

公爵府

佢真心勁,各方面都好出色

子爵府

先唔講 Jackson Wong ,剩係外國人知呢件油頭肥怪係香港頂流,真係驚俾人笑。。

伯爵府

佢自己開公司的
應該係黑x
所以無返香港

佢有參加國內綜藝節目,仲強調自己係中國人,香港市場咁細發展有限,少返都好正常。

子爵府

esmehouse 發表於 24-5-12 23:36
Jackson Wang 真係真材實料

佢好正架

子爵府

佢自己開公司的
應該係黑x
所以無返香港

當然唔係,佢一人紅出國際,在巡演到英國時,已在台上爆鬧BBC及一些外媒抹黑中國不停製造不實新聞。

他很早期因在韓國GOT7组合火红,被外媒誤會他是韓國人時,他馬上說他是中國人不是韓國人

大宅

ycmami 發表於 24-5-13 01:06
我一直都唔知邊個係Jackson Wang, 係間唔中有JM 提過吓先聽到呢個名,但今晚睇完紫珊嘅訪問,先知原來樂壇 ...

感覺上香港大部分媒體好似集體無乜點報佢啲嘢咁,除咗喺TVB出現過之外,今次都係靠Tvb大家先認識佢更多,其他媒體幾黑暗,香港出左一個咁國際級巨星娛樂版都可以一直以來對佢咁冷淡零報道咁款,大部分香港人都竟然唔知佢係邊個,諗深一層真係匪夷所思。

大宅

回覆樓主:

我今日睇電視先認知佢係邊個,淨係睇fans既質素都知根本同隻肥呆子冇得比。 Jackson Wong 有Michael Jackson 國際巨星般既影子。 近年亞洲少見。 希望佢活在當下,做野唔駛太完美,有瑕疵先有進步,享受過程會開心d.

大宅

raytem 發表於 24-5-13 01:22
我今日睇電視先認知佢係邊個,淨係睇fans既質素都知根本同隻肥呆子冇得比。 Jackson Wong 有Michael Jackso ...

無記錯佢偶像係MJ,所以佢個名特登叫Jackson同MJ致敬。

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Roblox 發表於 24-5-13 01:25
無記錯佢偶像係MJ,所以佢個名特登叫Jackson同MJ致敬。

我知道佢係因為do姐
do姐好鐘意佢架嘛,記得有請過jackson上佢節目

侯爵府

Roblox 發表於 24-5-13 01:20
感覺上香港大部分媒體好似集體無乜點報佢啲嘢咁,除咗喺TVB出現過之外,今次都係靠Tvb大家先認識佢更多, ...

香港媒體俾嗰隻李百佳控制晒,佢捧自己嗰12隻又點會報道Jackson

首頁
12345...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊