跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

please delete!

ALL,
20/11/2005 政府飛行服務隊OPEN DAY,大家有無興趣一齊包車去呀?

別墅

Re: 政府飛行服務隊OPEN DAY

好好好有興趣呀!!!!!

請問時間 & 地點???
我個"得意" 越來越難搞!! :-o :-o :-o :-o

伯爵府

b哥b妹一定到

男爵府

有無多d資料呀??

大宅

政府飛行服飾隊OPEN DAY
20/11/2005星期日上午10點至下午5點半
表演時間為 : 中午12點,下午2點,下午4點

粉嶺消防局OPEN DAY
20/11/2005星期日上午?點至下午?點

行程 :
1000am 自到粉嶺消防局參觀
1130am 于粉嶺祥華村金明苑海鮮酒家午膳
1245pm 于粉嶺火車站側的避車處上車
1330pm 到政府飛行服務隊參觀
1630pm 回程

價錢 : 待人數確定後再計算
各位如對行程有提議,請發表,謝謝!

大宅

大宅

我都去呀...一大一細...兩個人

民房

我都去呀...一大一細...兩個人

大宅

行程 :
1630pm 回程

報名處 :
1. 辣妹 (1大1小)
2. ecat1108 (1大1小)
3. 恩禧媽 (2大2小)

總人數 : 4大4小

伯爵府

咁早回程? 未夠盡興喎
我跟車去, 唔跟車返得嗎?

大宅

我想知大慨要幾錢?同埋係邊度架?
我一大一小,有點驚搞唔掂....不過你地有車又幾好,....
我的寶貝女朗朗在5月25日早上7:40分出左世.仍然是全人奶bb,唔肯飲奶粉的體重記錄
5/25 --2.7kg   43cm         6/1   --
6/5   --2.76kg                   6/11 -3.02kg
6/18 --3.3kg                     6/28 -3.75kg
7/5   --4.1kg   58cm         8/5   --5kg
10/4 --6.06kg                  12/6 -- 6.46kg
無磅好耐啦,費事磅,反正都係xs碼,我個女食得行得睡得玩得排牙仲好駛得,又好精力過d大人,足以累死你,磅數仲算d咩呢

大宅

all,
我驚5點半先走,會好多人一齊走,會亂d,咁不如5點起程走,好嗎?

snoopymummy,
幾多錢暫時答唔到你,我估每位成人約$60~$100,要睇下多唔多人去囉。另個location係機場入面,要帶身份証。

大宅

thanks for reply,
真係好遠喎,原來. 我怕一個人搞唔掂,考慮下再覆你.
多謝你組織這活動
我的寶貝女朗朗在5月25日早上7:40分出左世.仍然是全人奶bb,唔肯飲奶粉的體重記錄
5/25 --2.7kg   43cm         6/1   --
6/5   --2.76kg                   6/11 -3.02kg
6/18 --3.3kg                     6/28 -3.75kg
7/5   --4.1kg   58cm         8/5   --5kg
10/4 --6.06kg                  12/6 -- 6.46kg
無磅好耐啦,費事磅,反正都係xs碼,我個女食得行得睡得玩得排牙仲好駛得,又好精力過d大人,足以累死你,磅數仲算d咩呢

大宅

snoopymummy,
you are welcome! 你再諗下啦,不過我地咁多人,點都可以頂得下架! :mrgreen:

大宅

行程 :
1630pm 回程

報名處 :
1. 辣妹 (2大2小)12:45pm 于粉嶺火車站側的避車處上車

男爵府

恩禧媽 寫道:

20/11/2005星期日上午10點至下午4點

行程 :
1630pm 回程

報名處 :
1. 辣妹 (2大2小)12:45pm 于粉嶺火車站側的避車處上車
4. Jac (2大1小)

大宅

all,
其實自行午膳會唔會好d呢?因我想我一家12:45pm係粉嶺火車站側的避車處上車呀!

男爵府

恩禧媽 寫道:
all,
其實自行午膳會唔會好d呢?因我想我一家12:45pm係粉嶺火車站側的避車處上車呀!

我都係咁諗!! :wink: :wink:

複式洋房

重有無位??我想報名......
一大一小..........

男爵府

報名啦! 多d人熱鬧d!! :wink:

首頁
12345...6

尾頁

跳至