懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

我係HONEYMOON BINGO既, 返到香港果晚已經發左1個夢, 淨係話有左, 第2朝即刻同老公講... 跟住2個都冇為意啦...

到第2晚, 我又發夢入E院生B, 但係我老公接生... 又再即刻同老公講!!

點知原來老公都有發夢, 夢到我地響MALDIVES 1齊拖住手浮潛果陣見到海入面有條龍, 就拎左佢返香港, 返到屋企佢變左條BB龍, HAHA... 冇幾耐就證實BINGO喇

大宅

回覆:有冇媽媽BINGO前發夢有先兆??

別墅

回覆:有冇媽媽BINGO前發夢有先兆

咁係咪囝囝呀?

大宅

引用:咁係咪囝囝呀?

原帖由 wingpo17 於 13-01-12 發表
咁係咪囝囝呀?
係女女呀 〜醫生話7成

大宅

畀面勳章

我有發夢見到抱住朋友個仔,又發過抱住個bb仔抱佢去廁所,又發到睇池既錦鯉,點知有左,係仔

大宅

引用:我有發夢見到抱住朋友個仔,又發過抱住個bb

原帖由 Erikoc 於 13-01-12 發表
我有發夢見到抱住朋友個仔,又發過抱住個bb仔抱佢去廁所,又發到睇池既錦鯉,點知有左,係仔

...
條錦鋰唔知預言d咩哩

男爵府

我2年都唔bingo!第一次發夢有個女人抱個bb女話送俾我,幾日後諗起一驗就有左

大宅

引用:我2年都唔bingo!第一次發夢有個女人抱個bb

原帖由 jaijailovebb 於 13-01-12 發表
我2年都唔bingo!第一次發夢有個女人抱個bb女話送俾我,幾日後諗起一驗就有左

...
我99有我老公果陣都係咁呀 但係果個係剛走既親戚

大宅

我試過係母校個操場度夢見落雨,自己見到操場有個男BB淋緊雨,我行過去問佢,點解淋雨,媽媽呢,佢應我冇媽媽,仲指住另一處個小妹妹,話係佢妹妹,我嗱嗱淋拖住佢行過去拖住小妹妹!左右手拖住!但我見唔到佢哋2個個樣!!幾年後今日,我有一仔一女

大宅

引用:我試過係母校個操場度夢見落雨,自己見到操

原帖由 小咩媽媽 於 13-01-12 發表
我試過係母校個操場度夢見落雨,自己見到操場有個男BB淋緊雨,我行過去問佢,點解淋雨,媽媽呢, ...
wu... 但係奇怪有睇鬼古感覺,不過真係好神奇哩...

大宅

我等左2年才bingo,發夢個肚勁大,準備入產房,之後兩星期左右知道有左。

大宅

引用:我等左2年才bingo,發夢個肚勁大,準備入產

原帖由 夏之空 於 13-01-12 發表
我等左2年才bingo,發夢個肚勁大,準備入產房,之後兩星期左右知道有左。

...

大宅

畀面勳章

因為1向4個月先1次m所以無m到都無咩野(仲要有避)
但突然有日合起眼個腦係閃過個畫面見我99抱住個b,
咁就覺得可能有左..但又覺得無咩可能
點知過1個星期驗真係中左

大宅

引用:因為1向4個月先1次m所以無m到都無咩野(仲要

原帖由 blair 於 13-01-12 發表
因為1向4個月先1次m所以無m到都無咩野(仲要有避)
但突然有日合起眼個腦係閃過個畫面見我99抱住個b,
咁就覺 ...

大宅

我幾個月前夢見訓訓下覺見到有條蛇爬左入間房,現在剛有9 weeks,出年八月生蛇b

大宅

引用:我幾個月前夢見訓訓下覺見到有條蛇爬左入間

原帖由 curryrice 於 13-01-12 發表
我幾個月前夢見訓訓下覺見到有條蛇爬左入間房,現在剛有9 weeks,出年八月生蛇b

...
我都黎緊7月蛇女呀

子爵府

好媽媽勳章

我2011年夢見自己有咗bb女, 點知2012年4月checked到有咗, 真的係bb女, 生咗了! 我係2012年夢見我家姐有咗bb, 不過唔知性別. 希望今年佢地會願望成真喇!!

大宅

引用:我2011年夢見自己有咗bb女,+點知2012年4月c

原帖由 mrscheung 於 13-01-12 發表
我2011年夢見自己有咗bb女, 點知2012年4月checked到有咗, 真的係bb女, 生咗了! 我係2012年夢見我家姐有咗bb ...
希望你家姐都快d做人媽媽呀

mrscheung  我也希望!! Thanks!!   發表於 13-1-13 00:02

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我第一胎同老公返大6玩
半夜發夢有個著紅衫既女人爬上床爬上我身
我嚇醒左之後唔敢訓
返到香港個幾星期就驗到有左,生左個女

今胎唔知係咪因為計劃生又心急
所以驗到有前試過發夢見到自己流產
醒左不停喊,同老公講都係唔生
冇耐就驗到有左
之後不停發夢,夢裡面自己都係有左
好似想不停提我自己係有左咁(因為有時我會忘掉自己係陀住個B)

男爵府

有左8weeks仲未準備同屋企人講,點知有晚食飯爸爸話夢見入左個花園,d花好靚,我心諗唔會掛,甘岩,之後驗到係女仔,希望佢真係生得好似花甘靚喇

首頁

尾頁

跳至