跳至

首頁
12345...28

尾頁

男爵府

AIYA 我要帶Adrian見下細佬仔

原文章由 Duckmum 於 07-7-6 08:18 發表
報告:

小嘉佑出細6磅重,很多頭髮, 眼線很長, 咀細細, 最靚係耳仔, 很大和很貼, 個樣好斯文,官仔骨骨

pat 都好精神, 佢話想今日出院, 睇下醫生比唔比.

wing

大宅

Hello, 好耐無上嚟呀!有新版面新開始!多多指教!:lol::" />点解我呀囝張相变咗形吮呢?攪攪佢先!

[ 本文章最後由 janmy1230 於 07-7-6 12:30 編輯 ]
你有上天堂的把握嗎?

別墅

wing & siulowbo,

請代問候pat. thanks a lot.

其實新版面不太習慣.....

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 Duckmum 於 07-7-6 08:18 發表
報告:

小嘉佑出細6磅重,很多頭髮, 眼線很長, 咀細細, 最靚係耳仔, 很大和很貼, 個樣好斯文,官仔骨骨

wing

恭喜啊, 快d有相睇就好啦 ~~~

不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

別墅

報告:

wing

恭喜!恭喜!希望小嘉佑快高長大,身體健康,愈大愈靚仔:mrgreen: !

大宅

好耐冇上黎啦:)

水晶宮

各位好耐無見啦,大家近來好嗎?

jojo多謝你send e-mail通知我入來呀:mrgreen:

大家7月份幾時有聚會呀?

侯爵府

BK Milk勳章

報告:

wing

wing, 幫我問候pat, 我唔想打攪佢著,

我地既時約埋去探下佢同小嘉佑

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

原文章由 heiheima05 於 07-7-8 22:40 發表
我係part 6見到架,順手copy左過黎比大家知:D

Hello everybody :

好嗎?我己經出?院二日了,浸會實在大多孕婦.我去到以為自己身處內地,因為十個有九個人講普通話.....d nurse同我講普通話too......Frist . ...

恭喜哂亞PAT 小b好cuite呀 身體要緊,至於ivanbb真係要好小心教,但又唔可以淨係掛住ivan又唔理小b架,所以兩公婆要分工合作,輪住睇住兩個小魔怪啦,等佢地知爸爸同媽媽係二個都重視既,一定唔能夠只係理一方既感受,如果唔係又輪到小bb會唔like架啦,好巧功夫架,亞pat慢慢來啦,只要你有付出,小朋友一定知架~加油呀 :mrgreen:

禁止訪問

伯爵府

原文章由 heiheima05 於 07-7-9 11:31 發表
kat,
你都好有心得播,幾時到你生多個呀

咁要睇下豬爸啦,如明年都無聲氣我就收得工啦:lol :lol :lol

男爵府

頭先我click入去自己個a/c --> "[size=-1]觀看賬號" --> "編輯個人資料" --> "回覆顯示" --> 再選擇 "新的在前" --> 再 click save "提交"...
而家出返來, d 最 update o既 message 就係最前喇,唔洗次次 click 返去最後果版至睇到最update o既 message, 你地試下得唔得啦!

原文章由 heiheima05 於 07-7-8 22:36 發表
我想問下點搞先可以將D新posting放係最前睇呢:loveliness: ?-( ?-(

男爵府

PAT
哇 唔怪知我朋友話 佢私家醫生要佢俾$6000 depost hold住張醫院床位 先可以向私家生..

原文章由 heiheima05 於 07-7-8 22:40 發表
我係part 6見到架,順手copy左過黎比大家知:D

Hello everybody :

好嗎?我己經出?院二日了,浸會實在大多孕婦.我去到以為自己身處內地,因為十個有九個人講普通話.....d nurse同我講普通話too......Frist . ...

侯爵府

BK Milk勳章

pat, 你試下用呢個方法, 我個friend 都係咁教個大仔, 佢地兩兄弟very close 嫁

個時我個friend 好辛苦先有第二個bb, 而且佢有左時對個大仔既照顧同教導無變, 當弟弟出世後, 我個friend 係教哥哥一齊照顧弟弟, 令到哥哥唔會呷醋, 仲好照顧細佬. 你要令佢知道mani 同daddy 都仲好0錫自己

男爵府

0508的媽媽介紹,得閒入去睇下啦

http://www.imagechef.com/ic/make.jsp

男爵府

april

我睇唔到你D相喎,

你去左邊樹玩呀?

wing

原文章由 Y's 於 07-7-6 10:19 發表
各位早晨呀!!
呢個bk真係 , 我去完旅行返黎連a/c都被人delete埋~
我將旅行d相upload喇, 歡迎大家參觀下

大宅

wing:
april應該是到日本旅行。

各位:
報告一下Pat屋企最新情況∼∼ivanbaby剛剛出水痘,嘉佑因為仲有媽媽的水痘抗體所以未有中招。我會密切同pat聯絡,所以而家暫時唔好去探Pat。

小壁最新進展:
8月7日會正式上課,before that...,就會在7月14及21日到學校適應兩日,希望OK啦!學校會set時間表等小朋友驟步適應全日,開頭會返1.5小時,遂步加,兩個星期後就可以返晒全日。
我在星期日帶了小壁去打肺炎鏈球菌預防針,嘩,原來支針打落去可以好痛,小壁打完之後係咁叫痛,而下午在家走路一拐一拐,一直complain好痛,後來問了pat,知道有可能打中大腿條神經線。我昨日下午就call醫院,同當值的護士談過,發現原來護士替小朋友或大人打完針之後是沒有guidelines,因為我打針前和小壁見醫生,只知道這支預防針的side effect是發燒,而沒有想過針口附近的肌肉會有痛的情況。我與護士說了,希望日後其他護士可以提醒打完針的大和小朋友,若痛就要點做。不過,而家醫院的service都有明顯改善,我問完打針之後,姑娘夜晚再打電話給我跟進。都算唔錯。
小壁而家已經可以跳跳紮啦
上星期六同小壁舉行下水禮,她出生到那天才第一次正式游泳。這天我們兩母女一起參加親子游泳班,小壁剛下水時 ,還嚷著要抱,不過,她看見我同事的女兒游得暢快,很快便習慣了,希望上了八課之後,小壁可以成為家中的小飛魚:mrgreen: ,亦可以教我老公游。

首頁
12345...28

尾頁

跳至