親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:要考慮清楚先好帶小朋友坐零晨機

去程冇乜影響,10點上床睡,4點叫佢地起身,搭taxi去机場,佢地知道去玩好精神,回程大獲了 ,九歲女ok,六歲仔喊下醒下,老公叫我下次咪攪😊
不過價錢就超平3.5全包2大2小,除酒店

子爵府

有時可能係旺季無得揀, 未必係為咗慳果少少..

大宅

我成個package喺團購買,後來先知原來係零晨機,來新加坡果程沒問題。但聽完你們講,回程我有點擔心,佢今年6歲。

子爵府

同小朋友去, 我一定坐午機, 佢又可上機午睡, 落機佢瞓夠就玩, 超好! 最多咪玩多日, 去玩姐, 咁辛苦為乜呢

珍珠宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章

我都一定唔會擇0晨機呀,大人都覺得好累啦, 更何況小朋友....

所以我都係擇早機去, 中午機返, 回程返到HK 攪埋D 野都成7點, 仲要食飯坐45MINS 先返到屋企, 我寧願比阿仔早D 返到屋企沖個涼舒服訓返覺好過...

男爵府

新年去韓國跟團,無奈係半夜機,天光5點去到韓國機場,在機場食早歺,仲要等到7點先有車,大人小朋友都坐係D chair到瞓,真係好辛苦。
所以見到hk express, scoot我地都吾制,病左仲得不償失。

大宅

^GGmami^ 發表於 14-8-6 08:19
同小朋友去, 我一定坐午機, 佢又可上機午睡, 落機佢瞓夠就玩, 超好! 最多咪玩多日, 去玩姐, 咁辛苦為乜呢:t ...
Agree!!

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

daisy17772 發表於 14-8-4 11:10
midnight 回程的確為難。但scoot 去程無問題,搭的士去airport 好暢通,flight no delay, 重早到。因早起床 ...佢地细個時已坐早機都no problem, 因知道有得玩!
呢句真呀

珍珠宮

回覆 heilok 的帖子

my case same as u

maybe same 機

the baby不像 HK ppl., i guess

伯爵府

引用:我成個package喺團購買,後來先知原來係零

原帖由 fourfour713 於 14-08-06 發表
我成個package喺團購買,後來先知原來係零晨機,來新加坡果程沒問題。但聽完你們講,回程我有點擔心,佢今 ...
算啦!唔買都買左,話唔定你個細路捱到呢!而且只係一日咋嘛,最多唔得的話,咪下次唔好買

大宅

回覆:monkeydiary 的帖子

唯有係咁啦!

公爵府

引用:回覆 heilok 的帖子my case same as umaybe

原帖由 twtwtw 於 14-08-06 發表
回覆 heilok 的帖子

my case same as u
我係toilet 前見嘅,肯定係hk 人。呢d 情況,我估日日都發生。上年坐peach, 叫我仔仔起身落機佢都掹掹地。

首頁

尾頁

跳至