自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由 NanaPig 於 14-09-11 發表我

原帖由 jacky1666_hk 於 14-09-11 發表
我係車廂中
等咗陣佢廣播話十分鐘變二十分鐘 ,d 人開始走,我諗住去觀塘食咗飯先,好肚餓,唔知等到幾時

大宅

回覆:可惡! 地鐵又故障啦!

太子壞車。。。要等20分鐘。。。而家過港島線轉車返 TKO

珍珠宮

引用:港島線有機件故障,要延長8min先有班車呀!

原帖由 gthhh 於 14-09-11 發表
港島線有機件故障,要延長8min先有班車呀!放工時間先來玩呢d,好老土

...
好過我係吐露港塞咗成粒鐘

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我老公喺tw 反tko
頭先我見到觀塘線有問題
即打俾老公叫他轉港島果邊
點知上到嚟又見到呢個post

~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:港島線有機件故障,要延長8min先有班車呀!

原帖由 gthhh 於 14-09-11 發表
港島線有機件故障,要延長8min先有班車呀!放工時間先來玩呢d,好老土

...

simple is the best~

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

喂, 好唔得喎, 隔日就有問題。 個d 議員日日都普選, 民生都未攪掂。 未去到2017 。 未投票個個都爆血管激死同食死咗

大宅

我而家係深水埗,到底搭咩綫先返到將軍澳?

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 jacky1666_hk 於 14-09-11 發

原帖由 NanaPig 於 14-09-11 發表
等咗陣佢廣播話十分鐘變二十分鐘 ,d 人開始走,我諗住去觀塘食咗飯先,好肚餓,唔知等到幾時

...
quarrybay now

大宅

去左港島綫灣仔站末見有問題

首頁

尾頁

跳至