論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:mybabycullen 發表於 14-10-11 23:14

原帖由 lily-of-valley 於 14-10-11 發表
佢地D無煙大炮, 咁車你都信. 第時大把籍口問你借錢了. 工人似痴線多D, 你又好人得滯, 工人早炒早著把啦. ...
咁佢講lee d野系想嚇我ma?我只系諗到佢可能吾經大腦,信晒佢老公,而家話晒相都吾知系咪炬老公指使,会吾会害我地架。因之前有位jm説过,有印agent叫佢check个印印d野,吾好比佢帶走bb相及玩物,会落降,佢最後真系check到

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

mybabycullen 發表於 14-10-11 23:36
咁佢講lee d野系想嚇我ma?我只系諗到佢可能吾經大腦,信晒佢老公,而家話晒相都吾知系咪炬老公指使 ...

你驚就即炒, 仲要搜過佢行李, 查埋佢電話. 呢件工人, 唔炒無用, 有乜野怪異野, 即報警. 總之定D.

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:mybabycullen 發表於 14-10-11 23:36

原帖由 lily-of-valley 於 14-10-11 發表
你驚就即炒, 仲要搜過佢行李, 查埋佢電話. 呢件工人, 唔炒無用, 有乜野怪異野, 即報警. 總之定D.
...
佢电話大把仔仔d相,我吾敢得罪炬。。不過会講我吾洗佢睇了,賠錢比佢走吧

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:mybabycullen 發表於 14-10-11 23:36

...
我諗佢已經wtsapp比佢d朋友同老公,有晒底ga la, 只系多心諗,佢特意叫家人晒一張比佢有冇咩QK......

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

mybabycullen 發表於 14-10-11 23:46
我諗佢已經wtsapp比佢d朋友同老公,有晒底ga la, 只系多心諗,佢特意叫家人晒一張比佢有冇咩QK......

...

定D, 你同佢無仇, 無端端咁落個細路降, 佢實死先.

象牙宮

mybabycullen 發表於 14-10-11 23:44
佢电話大把仔仔d相,我吾敢得罪炬。。不過会講我吾洗佢睇了,賠錢比佢走吧

...

早炒早著.

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:mybabycullen 發表於 14-10-11 23:46

定D, 你同佢無仇, 無端端咁落個細路降, 佢實死先.
thanks... 同你倾完个心都定d....

象牙宮

mybabycullen 發表於 14-10-11 23:54
thanks... 同你倾完个心都定d....

定D, 咁陰質嘅事, 如佢對個細路落降頭, 個天有眼, 降頭未靈, 衰工人已經有事先.

複式洋房

回覆:mybabycullen 的帖子

唔係掛

首頁

尾頁

跳至