夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆:生日想老公俾錢你定。。。

我每年生日都想要一張佢寫既生日咭,但每年佢都只會買禮物,送花,食飯就算,男人真係

大宅

我會要禮物,那怕係無聊野,平價野,起碼有用下心思。講真,自己想買都買到,最緊要係感覺有人錫自己,有人會為自己花心思

rachel_ching  Yes  發表於 14-10-19 16:57

大宅

相信你想要既並吾係蛋糕或物質,而係佢著緊你、對你既心思

rachel_ching  X2…  發表於 14-10-19 16:58

男爵府

引用:男人好似舊木頭 永遠唔明白女人 只係做多小

原帖由 Nicky1129 於 14-10-19 發表
男人好似舊木頭 永遠唔明白女人
只係做多小小 就會好開心 但永遠唔做
無錯,講左好多次,你講一兩句氹下我都滿意,但每次都忘記晒

男爵府

引用:因為老公平日都俾好多錢我洗, 所以我想生日

原帖由 vivibabyvivi 於 14-10-19 發表
因為老公平日都俾好多錢我洗, 所以我想生日要禮物
有時女人好簡單,一些心意都夠感動成日

男爵府

引用:我每年生日都想要一張佢寫既生日咭,但每年

原帖由 jzzz1102 於 14-10-19 發表
我每年生日都想要一張佢寫既生日咭,但每年佢都只會買禮物,送花,食飯就算,男人真係

...
佢至少都為你有花過下心機先,不過男人唔明佢親手做既野先夠珍貴

男爵府

引用:我會要禮物,那怕係無聊野,平價野,起碼有

原帖由 SNCBB 於 14-10-19 發表
我會要禮物,那怕係無聊野,平價野,起碼有用下心思。講真,自己想買都買到,最緊要係感覺有人錫自己,有人 ...
無錯,就係要呢種feeling

男爵府

引用:相信你想要既並吾係蛋糕或物質,而係佢著緊

原帖由 catgugu 於 14-10-19 發表
相信你想要既並吾係蛋糕或物質,而係佢著緊你、對你既心思
可惜身邊人永遠都唔會明白我想要咩,對佢黎講好似好無謂

珍珠宮

禮物我寧願要錢算,男人唔識買野,我c6買洗頭水,沐浴露當禮物,經濟又實惠全家都用得

blythe0824  你c6勁呀  發表於 14-10-20 08:50
zone  咁正,咁佢係咪情人節   發表於 14-10-19 16:06

大宅

回覆:conconchan 的帖子

Same here!
總是摸不透看不清男人

rachel_ching  X2  發表於 14-10-19 16:59

伯爵府

回覆:Nicky1129 的帖子

收現金都得, 但唔係1K羅, 我比較現實同衰, 如果咩都懶唔想做, 比現金代替既唔該5位數字起, 咁我先覺得佢有心

rachel_ching  X2  發表於 14-10-19 16:59

伯爵府

畀面勳章

引用:禮物我寧願要錢算,男人唔識買野,我c6買洗

原帖由 BREADWING 於 14-10-19 發表
禮物我寧願要錢算,男人唔識買野,我c6買洗頭水,沐浴露當禮物,經濟又實惠全家都用得

...
咁正,咁佢情人節係咪送西蘭花比你呀。

珍珠宮

回覆:zone 的帖子

情人節毛都冇條……

男爵府

引用:事緣今年生日就到,咁其實已經明示左佢想今

原帖由 conconchan 於 14-10-19 發表
事緣今年生日就到,咁其實已經明示左佢想今年有個cake食下,禮物佢俾點心思諗下,食唔食飯無咩所謂,因為有 ...
男人就係咁,最緊要方便!其實一束花幾十蚊都已經可以另到老婆好開心,但佢哋情願俾一千都唔啱行多步!
但你老公起麻都記得你生日吖,算啦!

rachel_ching  X2  發表於 14-10-19 17:00

複式洋房

我想要禮物多啲,就算唔啱心水,起碼佢有為自己花過心思,點都會開心!

翡翠宮

可能佢又真係諗唔到買咩俾你,其實折現都幾好,可以買自己鐘意嘅嘢,不過蛋糕就一定要佢買,因為你都開到口喇

rachel_ching  Agree  發表於 14-10-19 17:00

男爵府

引用:禮物我寧願要錢算,男人唔識買野,我c6買洗

原帖由 BREADWING 於 14-10-19 發表

...
佢都幾顧家呀。。。哈哈哈哈

男爵府

引用:收現金都得, 但唔係1K羅, 我比較現實同衰

原帖由 fatping 於 14-10-19 發表
收現金都得, 但唔係1K羅, 我比較現實同衰, 如果咩都懶唔想做, 比現金代替既唔該5位數字起, 咁我先覺得 ...
如果佢有5位數俾我。。。我會請佢同我去旅行好過,但到時佢俾我我又未必想要,太多。。

男爵府

引用:Quote:原帖由 conconchan 於 14-10-19 發表

原帖由 babykarlson 於 14-10-19 發表
男人就係咁,最緊要方便!其實一束花幾十蚊都已經可以另到老婆好開心,但佢哋情願俾一千都唔啱行多步!
但 ...
佢有一年買左支假既花俾我,我勁開心,因為我講過佢送左幾年花我覺得好貴又唔抵,所以支假花我好感動。。但當得到手之後就做左變形金剛,咩都唔再做,因為已經得到就唔使再花心機

男爵府

引用:我想要禮物多啲,就算唔啱心水,起碼佢有為

原帖由 heyinbb 於 14-10-19 發表
我想要禮物多啲,就算唔啱心水,起碼佢有為自己花過心思,點都會開心!

...
我就係覺得咁,佢俾隻蕉我話因為知我便秘呢個原因,我都會好開心,因為佢真係有留意過我

首頁

尾頁

跳至