想生BB

跳至

首頁
12345...8

尾頁

洋房

回覆:80 JM想有bb揮手區,互相分享,互相支持

大家一齊加油!!

別墅

我本身有個囡26個月 努力左一年終於有第二胎 點知上個月尾化學左
諗住休息一個cycle再來過

大宅

回覆:yungyungyan 的帖子

加油,祝你成功^_^

子爵府

我,正正80年,試左兩年幾,曾經係呢度浮沉左一段時間,心灰左離開過,iui過三次失敗,而家身在泰國等做Ivf

條路好難行下,好彩c6叫做肯合作。

複式洋房

我都係80,試左差唔多大半年,而家睇中醫助孕,希望成功

大宅

回覆:momo01 的帖子

加油,大家互相支持我相信我們大家都好明白大家的感受

大宅

引用:我結了婚三年多,前幾個月希望有bb..但8月

原帖由 tammy8882002 於 15-02-22 發表
我結了婚三年多,前幾個月希望有bb..但8月腸胃炎後M期頗亂,試了4 cycle都未成功,希望今個cycle有好消息, ...
我同你一樣,與先生結婚三年了,近半年先開始計畫生b, 試左5 cycles, 都failed
我打算四月去照輸卵管,亦叫先生驗精, 因為我地都三十几了, 都真係驚係咪身体有事影響了生育大計。

大家也繼續加油啦

大宅

引用:Quote:原帖由 tammy8882002 於 15-02-22 發

原帖由 ayu026 於 15-02-22 發表
我同你一樣,與先生結婚三年了,近半年先開始計畫生b, 試左5 cycles, 都failed
我打算四月去照輸 ...
我和你的情況好似,都係結左婚3年,試左半年左右冇消息,大家加油呀

別墅

81, 經過一個傷心的12月(8w 無心跳),現在等第二次m到,重新出發,繼續努力,祝大家好孕!

大宅

回覆:2005yk 的帖子

我們一起加油^_^

大宅

回覆:ayu026 的帖子

我們一起加油^_^

複式洋房

我都係80,結婚5年,真正試生B係近一年嘅事,驗得嘅都驗晒,醫生話可以試IUI, 但冇咩聽到IUI 嘅成功例子,大家有咩高見呢?

別墅

回覆 SpongyBu 的帖子

加油,祝早孕

別墅

我都係80,結婚當月即bingo, 可惜8weeks冇長大過,塞左兩次葯都排唔清,最後要吸宮,等左三個月再試,都試左5個cycle喇,希望試埋今次有好消息啦,都唔明點解,冇預計就好易有,但預計好就偏唔中

大宅

我都等緊派彩,見到身邊好多朋友生,好希望今次真係輪到自己。可惜,C6丁丁量少,形態又唔合格,我自己cycle又長,又唔準,總係覺得冇咁容易中。好心急,就快高齡了﹗

大宅

我80啊, 今年就高0啦, 希望係高0前搞得掂啦

複式洋房

大家好呀, 我係81嫁...我都係結婚3年啦...試左1年FAILED....
但我近排無哂胃口,個口又好乾.....M遲左5日, 今日有D啡色分泌物又唔似M喎...都唔知咩事...?!

別墅

引用:大家好呀, 我係81嫁...我都係結婚3年啦...

原帖由 MK81 於 15-02-23 發表
大家好呀, 我係81嫁...我都係結婚3年啦...試左1年FAILED....
但我近排無哂胃口,個口又好乾.....M遲左5日, ...
有冇驗?

別墅

大家好!我上年11月小x, 宜家等派彩中!希望今個月大家齊齊bingo!!

別墅

我都係80~ 同老公努力緊....
年青時就怕會搞出事,而家結咗婚先知原來唔係咁易

首頁
12345...8

尾頁

跳至