自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

環保接龍勳章

回覆:男人女人大不同

都係上下格床吧叫你老公睇下女仔上唔到男友家過夜哭哭那個帖啦估唔到現在家長要顧咁多野,預備張床俾未出現的女朋友

同意男女真係大不同。

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

引用:尋日同老公傾吓遲d裝修2個仔間房,因2個已

原帖由 nganc9 於 15-03-09 發表
尋日同老公傾吓遲d裝修2個仔間房,因2個已經大個仔(21&15歲),冇人肯瞓上格床,諗住比我哋間大d嘅房比佢 ...
好彩我D細路仲鴨緊片又飲緊奶, 食住奶咀既BB仔

不過你先生真係幾有遠見
而且時代不斷改變, 我怕我仔大咗會帶幾個女朋友返屋企就大鑊

其實4呎床ok既, 不過用個櫃隔住, 之後一唔聽話再加埋個女仔又好進取, 如果係房\'咩咩\'咁呀哥或者細佬就好尷尬

公爵府

hashtag影視迷勳章

引用:都係上下格床吧叫你老公睇下女仔上唔到男友

原帖由 alphabetagamma 於 15-03-09 發表
都係上下格床吧叫你老公睇下女仔上唔到男友家過夜哭哭那個帖啦估唔到現在家長要顧咁多野,預 ...
e+就係上下格床,樓底矮,細佬長高了,上上格床好難,寧願瞓梳化

首頁

尾頁

跳至