美容扮靚

跳至

首頁
12345...21

尾頁

男爵府

回覆:我的減肥路開始

各位請自行pm那位jm,我吾希望我記錄既減肥post全部變晒pm

子爵府

我都減緊。但係真係唔知點食好。我好怕肚餓

大宅

好有興趣睇邊位醫生,可以pm 嗎, thx

大宅

回覆 yinblue 的帖子

前排開始飲水克非爾,腸胃好咗好多,排毒功效最好,屙咗勁多,您可以google下,係superfood呢

Be loving, strong and true.

禁止訪問

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 yinblue 於 15-05-08 發表點

子爵府

我上個月中開始減肥,到今日已經減左9磅,都知自己減得太快,但心急想4個月減35磅,我係早餐食多野d,lunch同晚餐只食小小菜肉,唔食澱粉質,一星期做5至6日慢跑加踩單車,單車我上個月買,日日踩,個人覺得封塵唔緊要,最緊要係「養兵千日,有用一時」呢排落雨我出唔到跑都係靠佢,我買個部係oto

男爵府

引用:我上個月中開始減肥,到今日已經減左9磅,

原帖由 angelyip0507 於 15-05-11 發表
我上個月中開始減肥,到今日已經減左9磅,都知自己減得太快,但心急想4個月減35磅,我係早餐食多野d,lunch ...
我想買單車就係貪可以隨時喺屋企都做得,但又怕無跑步甘可以瘦全身
你瘦得好快呀大家1齊加油

大宅

我今日都開始啦, 我比你仲肥好多, 今日磅新高...見2字啦~~~要的起心肝運動加飲食減~~~我地一齊努力呀!!

不過唔知係咪心理作用, 我今朝食左2片方包, 2隻旦白....好似仲有少少餓, 平時其實我朝早都係飽+一罐咖啡, 可能無飲咖啡, 好似好空虛咁

男爵府

今日忍吾住食左幾塊餅,落雨又跑吾到今晚搵多燕姐先
今日食左早餐波菜豬肉片雞蛋米粉,波蘿,lunch薯仔麵,teatime原味乳洛加藍莓,dinner泡菜豆腐芋絲豬肉片加飯

男爵府

今日食左麥皮,蛋,蒜容包,烏龍茶,菜炒肉片飯,豬扒,餅乾,菠菜,杏仁幾粒
M到,希望M後越減越順利

大宅

回覆 janetyu1105 的帖子

我都想知呀, 可PM 我嗎?? 

大宅

回覆 angelyip0507 的帖子

單車每日做幾耐?? 

子爵府

引用:回覆 angelyip0507 的帖子單車每日做幾耐?

原帖由 DADACHU 於 15-05-13 發表
回覆 angelyip0507 的帖子

單車每日做幾耐?? 
60mins

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 DADACHU 於 15-05-13 發表回

原帖由 angelyip0507 於 15-05-13 發表
60mins
請問踩幾多度數呀

:-? 沒有一百分的另一半,只有五十分的兩個人 :wave:

大宅

回覆:janetyu1105 的帖子

可以Pm減肥藥嗎?thX

男爵府

Happy Friday今晚去跑步
依幾日仍然keep住控制返自己食量,之前太離譜,依家要還
吾知之前係咪M前會重D既關係,依家輕左少少,184磅
但我M不嬲吾準時,而且M量次次吾同,今次黎得勁小
吾知點先可以正常D?

大宅

yinblue 發表於 15-5-15 12:12
Happy Friday今晚去跑步
依幾日仍然keep住控制返自己食量,之前太離譜,依家要還
吾知之前係咪M前 ...
你一星期已經輕左8磅, 已經好好成績! 仲要m前...正常m前會重返dd, 即係你分分鐘減左十磅....
我新陳代謝好慢, 一個月如果可以減到6磅我都好開心架啦

水晶宮

引用:我上個月中開始減肥,到今日已經減左9磅,

原帖由 angelyip0507 於 15-05-11 發表
我上個月中開始減肥,到今日已經減左9磅,都知自己減得太快,但心急想4個月減35磅,我係早餐食多野d,lunch ...
Oto 單車好用嗎?會不會太細部唔穩陣?

男爵府

回覆:我的減肥路開始(更新15/5)

今晚飯後1家人散步約30mins
其實覺得自己運動量少D
要再加多D油

首頁
12345...21

尾頁

跳至