婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:Viveka 的帖子

麻煩你可以send埋俾我嗎?唔該哂

象牙宮

stzmandy 發表於 15-6-22 13:10
嘩, 咁多問題既? 之前無定期做牙齒檢查??? 我去開旺角康齒堂, 係彌敦中心7樓.... ...

旺角康齒堂, 彌敦中心7樓....

政府註冊非牟利機構.

要 booking多久?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

Viveka 發表於 15-6-24 12:38
尋日睇咗過牙醫手勢好好,有耐性,杜牙根唔洗麻醉,一啲都唔痛,都見好多老人家去睇,有需要可pm資料比你

...

can you share here or pm ...

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

引用:尋日睇咗過牙醫手勢好好,有耐性,杜牙根唔

原帖由 Viveka 於 15-06-24 發表
尋日睇咗過牙醫手勢好好,有耐性,杜牙根唔洗麻醉,一啲都唔痛,都見好多老人家去睇,有需要可pm資料比你

...
你好,想問有關牙醫資料,謝謝

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

版主按: 版面充斥 pm 或 email 等相關字句,違反基本版規第一條,現關閉本文

首頁

尾頁

跳至