自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男爵府

回覆:武則天被cut的吳王謀反(圖文並茂)

點解TVB竟然cut咗咁重要嘅情節。我都奇怪,點解雉奴無啦啦同高陽講,兄弟死剩公主,冇交代三哥去咗邊,點死。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

男爵府

其實阿三哥失敗在於一點人慈,我好中以佢,佢先係最慘嘅一個。

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

一定會好好睇

大宅

呢部份應該好好睇,點解cut左架。。

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

總有離別的時候

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

水晶宮

回覆:wong2323 的帖子

留位一陣睇

侯爵府

超版,你究竟同may leung有咩關係

wong2323    發表於 15-7-5 13:41

男爵府

巧精彩

男爵府

大宅

其實三哥會不會是一心想幫雉奴,專登扮謀位,幫助雉奴,知雉奴不敢落手殺自己?

大宅

呢部份應該好好睇,點解cut左架,TVB XXX。。

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:故事原文(\"武媚娘傳奇\"小說第313-318頁):烈

原帖由 wong2323 於 15-07-04 發表
故事原文("武媚娘傳奇"小說第313-318頁):

烈日當空,感業寺外已經想起了一陣悠揚的號角聲。原本肅穆安靜的 ...

simple is the best~

侯爵府

開心吸收勳章

水落石出我睇大陸版同TBB, 都吾明吳王係點死.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

子爵府

熱血勳章 畀面勳章

好正,我想問小說有無得下載嫁?

Life is better when you're laughing!

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

引用:點解TVB竟然cut咗咁重要嘅情節。我都奇怪,

原帖由 芝達 於 15-07-04 發表
點解TVB竟然cut咗咁重要嘅情節。我都奇怪,點解雉奴無啦啦同高陽講,兄弟死剩公主,冇交代三哥去咗邊,點死 ...
唔係tbb cut,係本身內地都冇播,因為唔符合史實,過唔到內地廣電局要求

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

引用:呢部份應該好好睇,點解cut左架,TVB++XXX。

原帖由 mayman1 於 15-07-04 發表
呢部份應該好好睇,點解cut左架,TVB XXX。。
唔係tbb cut,係本身內地都冇播,因為唔符合史實,過唔到內地廣電局要求

首頁

尾頁

跳至