自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

ice_seiya 發表於 15-7-17 12:27
我想問,celine得阿媽架咋咩?佢老豆呢?全家都一致贊成?
我都覺得係, 佢阿爸都應該負責

yeah328    發表於 15-7-17 14:42
Sugarbabegirl    發表於 15-7-17 13:22

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:超級特務 發表於 15-7-17 12:24 賣女

原帖由 maomaofafa 於 15-07-17 發表
學discuss啲ching話齋,亞女!屋企冇飯開呀!
中國大饑荒套戲,因為大家真係餓死咁滯,2嘜米賣個女我覺得情有可原。香港地幾時餓死過人?!

你若盛開, 蝴蝶便來!

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

超級特務 發表於 15-7-17 12:31
一個靚女,有個冇腦既呀媽係係件好危陰既事,有個貪錢又冇腦既呀媽,絕對可憐。

...
一個靚女,有個貪錢又冇腦仲要無良知既呀媽,直頭係好危險………
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

ninjarabbit 發表於 15-7-17 12:36
一個靚女,有個貪錢又冇腦仲要無良知既呀媽,直頭係好危險………
我諗起陳寶蓮....

Joycemom    發表於 15-7-17 18:08

子爵府

回覆 KIbabe 的帖子

好!

珍珠宮

回覆:佢一句講中celine媽

做呀媽,呢個錯誤無可能用藉口去掩飾!

大宅

唉.. 今次亞妹真係好慘... 仲好似天真到咩都唔知咁...
佢亞媽傻仔者... 咁其他屋企人呢?
錢係咪真係咁緊要呀...連呢D野都叫個女做

琥珀宮

引用:Quote:ninjarabbit 發表於 15-7-17 12:36

原帖由 yan_yan_mummy 於 15-07-17 發表
我諗起陳寶蓮....
畢竟佢當時已經大個,呢個得6歲,陰公,俾人賣咗仲笑住幫手數銀紙

你若盛開, 蝴蝶便來!

侯爵府

ninjarabbit 發表於 15-7-17 12:36
衰啲講句,真係好無腦。娛樂圈呢啲嘢要長做長有,必須步步為營,個個暗地裡幾黑暗做啲咩都好個個出嚟都係扮正氣純潔,除非係想搵快錢(如靚模),拍埋晒啲咁嘅相,斷送個兒童純真形象,簡直蠢到加零一。

sfccwy    發表於 15-7-17 13:21
Juho    發表於 15-7-17 12:59

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

琥珀宮

引用:Quote:超級特務 發表於 15-7-17 12:31 一個

原帖由 ninjarabbit 於 15-07-17 發表
佢倆母女係咪交換咗靈魂,一個6歲人仔老積到咁,一個幾廿勾講嘢咁低b無極限

頭號閒人    發表於 15-7-17 17:58
你若盛開, 蝴蝶便來!

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+wcandtt+於+15-07-17+發表初

原帖由 超級特務 於 15-07-17 發表
一個靚女,有個冇腦既呀媽係係件好危陰既事,有個貪錢又冇腦既呀媽,絕對可憐。

...
我朋友、由細超級靚女到大,佢個貪錢媽,都係中三先至賣女拍廣告,中四先去參加電視台比賽。
佢原來已經好有品了

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

超級特務 發表於 15-7-17 12:36
中國大饑荒套戲,因為大家真係餓死咁滯,2嘜米賣個女我覺得情有可原。香港地幾時餓死過人?!

...
佢唔係為兩嘜米,可能係為兩張機票!

尋日有JM引述佢以前訪問,
話以為未搭過長途飛機,
第一次有得出門遠行
就去陪個女去歐洲拍廣告.....

侯爵府

畀面勳章

父母今次難辭其咎。大人都迷失係金銭世界,點樣教育下一代,妹妹出席各大品牌宣傳活動行程滿滿,可以過正常生活嗎?

琥珀宮

引用:Quote:原帖由 超級特務 於 15-07-17 發表一

原帖由 Anpanmama 於 15-07-17 發表
我朋友、由細超級靚女到大,佢個貪錢媽,都係中三先至賣女拍廣告,中四先去參加電視台比賽。
佢原來已經好 ...
不學無術,靠美色搵食,好易成為男人玩物,其實好可憐。
唔好話才貌雙全,稍為培養,將來條路都安全d啦

Anpanmama    發表於 15-7-17 19:54
你若盛開, 蝴蝶便來!

大宅

我想話, 其實我地唔應該再POST任何講呢個話題既野, 如果我地真係咁反感就唔應該再俾呢個話題延伸落去, 咁樣只會增加佢地既宣傳效果, 益左D賤人, 原本我都唔知咩事, 只係見到FB不斷有人講就好奇搵黎睇下, 點知....嘩嘩嘩

琥珀宮

引用:Quote:超級特務 發表於 15-7-17 12:36 中國

原帖由 yan_yan_mummy 於 15-07-17 發表
佢唔係為兩嘜米,可能係為兩張機票!

尋日有JM引述佢以前訪問,
萬惡錢為首

你若盛開, 蝴蝶便來!

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

男爵府

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 月餅勳章 育兒性格勳章

ice_seiya 發表於 15-7-17 12:27
我想問,celine得阿媽架咋咩?佢老豆呢?全家都一致贊成?
佢有個咁強勢嘅阿媽,個老豆都唔方有位出聲啦,我諗佢老豆都無份去,亦都唔知d相係咁, 全權係媽媽負責.
風雨同路

首頁
12345...12

尾頁

跳至