想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

睇完中醫後, 周期竟然變返28日, 感覺超神奇。 上個周期成50日都沒有peeiod, 去看婦科話, 我個子宮停了運作, 咁我試睇中醫調理下, 本來打算如果週期可以回復返36日已很高興, 但竟然變返28日。姊妹們, 或者, 你們都試下。

複式洋房

我開頭睇西醫,因為想生BB,目標明確,頭兩個月佢幫我調經(因為已經5個月無黎M),第三個月開始試食排卵藥,試到第4個CYCLE用排卵針,中左,依家4個半月。 我第3, 4個CYCLE 開始睇埋中醫,日日食中藥!

男爵府

引用:我開頭睇西醫,因為想生BB,目標明確,頭兩

原帖由 ccshek 於 15-10-23 發表
我開頭睇西醫,因為想生BB,目標明確,頭兩個月佢幫我調經(因為已經5個月無黎M),第三個月開始試食排卵藥, ...
你就好啦 有緣份同bb 照左仔定女未

複式洋房

回覆 ccshek 的帖子

請問邊位醫生?

別墅

回覆:有無姊妹可以介紹下醫生睇PCOS-想生BB

你不如試下飲米酒,我三年前生咗一個,然,後想追多個成二年都冇,睇過生育科發現有pcos,食過排卵藥,打過針,都冇用,e生話要做ivf,但我諗住試多排先,最尾我喺呢度睇到有位話飲米酒中咗,所以我咪試下囉,点知飲咗幾個月真係中咗。

別墅

回覆 naomi523 的帖子

請問你睇邊位中醫? 我未試過睇中醫可以幫我黎M..次次都要西醫先得>.<

首頁

尾頁

跳至