懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

duffybobo 發表於 16-6-28 18:38
其實你自己會feel到自己有乜唔同左。

我八個星期去照,無閃閃,但因為第一次有bb醫生叫我睇定啲,等到第 ...

你係咪冇流血流啡但就自然停止生長?咁又係點樣自然流出?

男爵府

回覆:懷孕7w妊娠反應突然減輕

乜反應都冇曬?仲有冇胸漲?如果乜都冇曬就要去睇醫生

複式洋房

tcms16 發表於 16-7-3 20:43
你係咪冇流血流啡但就自然停止生長?咁又係點樣自然流出?

係,小小啡都無,行得走得。直到第八個星期無閃閃。繼續等待,到第九星期有一晚食完飯,突然好似肚or咁,or左兩次,繼續訓。第二朝又好似肚or,點知過左兩個鐘就黎料,流鮮血

用戶要求終止服務

duffybobo 發表於 16-7-4 00:23
係,小小啡都無,行得走得。直到第八個星期無閃閃。繼續等待,到第九星期有一晚食完飯,突然好似肚or咁,o ...

咁你之後有冇看醫生?他點講?你係自然懐孕?你今年幾歲

大宅

duffybobo 發表於 16-6-28 17:15
我之前都係咁,突然間唔肚餓,唔眼訓,胸無痛。結果就在六週後寶寶無再發展了。
...

係咪會突然間無曬呢d感覺?! 你自己仲會feel到咩?

btw, 要繼續加油~ bb好快會番黎~

複式洋房

tcms16 發表於 16-7-4 16:00
咁你之後有冇看醫生?他點講?你係自然懐孕?你今年幾歲

我即刻去左急症,立即上房見醫生。我有好多血塊已經沖緊出黎,佢幫我夾出來。抽左一舊去驗4pm,根住就繼續流血,訓床休息。到8pm又話要見醫生,再睇話見到組織,幫我夾出來。證實左就打子宮收縮針,打完又暈又嘔。係醫院留左一晚,第二朝再排照陰超,確定子宮有收縮就可以出院。

28歲,自然懷孕,第一次

複式洋房

bubujew 發表於 16-7-4 16:20
係咪會突然間無曬呢d感覺?! 你自己仲會feel到咩?

btw, 要繼續加油~ bb好快會番黎~

我第四五個星期,好想訓但訓唔到,六點一定要起身vv,好肚餓一定要食早餐,乜都想食,胸好脹。

但突然唔再急,一教可以訓到十點幾,唔洗去廁所

首頁

尾頁

跳至