婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

kwan25 發表於 16-7-3 20:57
每次去完小解都唔沖廁,洗手間明明有梘液又唔用,偏偏要去廚房洗手,你知唔知好唔衞生架??仲有可唔可以唔 ...
話比佢聽, 沖一次同沖10次排污費都係一樣, 梗係沖多D抵D啦.
老人家怕蝕底可能會聽.

大宅

pi0219 發表於 16-11-11 17:11
話比佢聽, 沖一次同沖10次排污費都係一樣, 梗係沖多D抵D啦.
老人家怕蝕底可能會聽.
...

我家62就吾會覺得左囉, 佢只會覺得你呃佢囉。 我家62吾單止吾沖水, 佢同叔仔開大道門小解。

佢哋根本吾知道, 我 lee 個新抱吾小心睇到會尷尬, 我驚生 “眼挑針” 囉………
叫我搬, C6咁孝順, 叫我搬走容易D。
黑心D, 只好等第日個孫黎治佢。

子爵府

回覆樓主:

真系鄧樓主惡啃,奌頂?

大宅

catcatbox2012 發表於 16-11-11 20:39
我家62就吾會覺得左囉, 佢只會覺得你呃佢囉。 我家62吾單止吾沖水, 佢同叔仔開大道門小解。 :sweating ...

我62都係去小便唔沖廁,我仔女有次上6299屋企去廁所話廁所好臭唔痾(我女出街都唔會去公廁話臭),99即刻去洗廁所,再同我女講話洗乾淨唔臭喇,我女先肯去,自果次後62開始會沖廁,個孫既影響力真係大過其他野架

翡翠宮

回覆樓主:

吾搬。無乜好講

複式洋房

每次去完小解都唔沖廁,洗手間明明有梘液又唔用,偏偏要去廚房洗手,你知唔知好唔衞生架??仲有可唔可以唔 ...

絕對身同感受呀!

我日日同老公講呢個問題,99又係日日唔沖廁,去廁所又唔鎖門!大佬,家陣你一條友住咩!

尋日條友去完大又唔沖,一見到......
早餐都食唔落

遲早血都嘔埋!

大宅

我99早上4点几起床,早上以为我哋训觉唔会起身去厕所,所以唔关门。有时训到懵嚓嚓隔住度房门都听到佢开大架声,听到把声都觉得劲臭,好鬼恶心!

複式洋房

我6299一樣!
都唔明按個掣沖廁有幾難
諗起都嘔

複式洋房

老人家會覺得小便一次就沖水好浪費水...我都遇過前男友屋企人係咁...佢地慣左儲埋幾次先沖水..搞到一入廁所就好大陣尿壓味好臭...係屋企都好似去左公廁咁臭..

子爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我62都係咁架…最憎係每次嚟我屋企都要放低幾両又唔沖走…我次次都問佢點解唔沖廁…佢次次都話明明有沖到…話果D唔係佢屙
凡是發生過的都存在,凡是存在過的都有價值。

首頁

尾頁

跳至