自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

寶石宮

回覆:你們試過等人等足一小時嗎?

男爵府

yeemeif 發表於 16-9-23 22:51
三個鐘咁你小佢時佢點?之後仲有無朋友做?

佢咪係咁say sorry law,但我照鬧,鬧完自己嬲爆爆走左,跟住都仲有聯絡既,始終嬲完就算

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主:

住得遠會塞車既我會體諒,但最弊最會遲到既人通常係住正約定果區

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

我試過,每次都係同一人,試過約左三點鐘等,我慣性早到的,兩點八到左等佢,等到三點三都未見人,打比佢好多次,無人聽,四點鐘先覆返我電話,原來做緊facial,叫我等多佢一陣,終於四點半先見佢慢慢嚟到。當年後生,唔識嬲佢,無咩太大感覺。又試過約左一齊去澳門,約九點,我八點九到,九點打比佢,無人聽,屋企,手提都無人聽,終於九點半打屋企電話聽左,原來未起身,又係慢嚟,終於要搭12點船去,當時有唔開心,但我當佢朋友,都無話佢,佢都無覺得自己有問題。

侯爵府

回覆樓主:

有交代有合理原因嘅可以食住等或者搵地方坐低等,冇合理原因或根本搵唔到人嘅未試過等咁耐,要企响街乾等嘅就下次請早啦

禁止訪問

男爵府

回覆樓主:

試過無到tim

珍珠宮

畀面勳章

chan4664 發表於 16-9-23 22:37
有位朋友約左我出來,但係佢可以遲到一小時後才出現, 我等到火滾之後就走了, 每次這位朋友出來,永遠都係 ...
試過, 我有一個朋友係錦.....

3粒鐘都試過......................................
不過因為係好朋友, 我知道佢都唔想遲, 做野冇辦法

約得佢, 我預左佢遲1粒鐘UP.......

都已經習慣曬

另外有一個朋友例遲30分鐘UP,

我地都好習慣唔等佢, 照食

因為呢個係故意遲

水晶宮

好媽媽勳章

有!我到咗佢重係床度

試過全部人到齊打比佢, 佢話坐緊巴士返屋企裝身, 即要等多佢2程車程2hours, 黎到餐廳無位重要懶可愛, 無人理佢

伯爵府

見工,仲要幾次以上

珍珠宮

mybabylove 發表於 16-9-23 23:01
1小時?濕濕碎啦,我閒閒地都個幾兩個鐘啦,點解咁等得?因為係老公家姐阿哥囉,所以遲過1次就會識預時間, ...

我都係等老公阿哥。 嗰次 62 生日喺街等咗個幾鐘。 因為老人家生日想齊人,焗等。平時屋企食都例遲,好彩唔使等

伯爵府

引用:有!我到咗佢重係床度試過全部人到齊打比佢

原帖由 丙丙 於 16-09-23 發表
有!我到咗佢重係床度

試過全部人到齊打比佢, 佢話坐緊巴士返屋企裝身, 即要等多佢2程車程2hours, 黎到 ...
咁佢有無位坐?

大宅

試過約過一個好耐無見既朋友喺銅鑼灣等,點知no show, 仲要打廿幾個電話都唔聽,喺銅鑼灣蕩咗2個鐘,之後佢無搵過我,我亦都當無識過呢個人

禁止訪問

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

男爵府

有位朋友約左我出來,但係佢可以遲到一小時後才出現, 我等到火滾之後就走了, 每次這位朋友出來,永遠都係 ...

我個故事差不多,但仲激氣,好多年前我約左個女性朋友出黎食飯,見佢未到,打定電話問佢係邊,佢話就黎到,叫我等多陣,但等左一陣仲未見人,再打佢竟然反問我,

佢:有冇男仔架?
我: 冇喎,我只係約你一個食飯咋
佢:(靜左2秒),我都係唔出啦。即掛線
從此各散東西,呢個人係我朋友list 入面永久刪除。

當然加埋其他惡行先絕交

翡翠宮

回覆樓主:

等過兩個幾鐘,如果唔係仲有其他朋友係度我即走!

子爵府

識一個,遲到最少1小時起錶
試過3個鍾
好彩係大圍聚會,唔係等佢一個
完全唔明呢啲人咩心態

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

等到成餐飯食完都冇蒲頭添
The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

首頁
12345...6

尾頁

跳至