興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

別墅

_Barbara_ 發表於 16-10-22 05:55
$310 一包請問你嗰d有冇雷射貼紙架?
另外,如果amazon美國代購返黎計埋運費代購費會否平點?
我記得有呀!好似係右上角位置,有雷射貼紙先係真貨?我又冇搵過美國代購呀!因為通常都係英文,我d英文真係有限公司

別墅

mini1204 發表於 16-10-22 08:46
食得健康,睇 vet 既機會少好多
抵番!!!
我之前2狗5貓全生肉,而家最老嗰隻12歲非常健康,咁多年無乜病 ...
真係嫁,如果真係對身體好嘅話,我就冇咁赤啦!一來慳番醫藥費同時間,最緊要佢唔使咁辛苦,我唔想佢地好似哥哥咁!我要佢地肥肥白白健健康康

翡翠宮

yanyan0217 發表於 16-10-22 11:15
真係嫁,如果真係對身體好嘅話,我就冇咁赤啦!一來慳番醫藥費同時間,最緊要佢唔使咁辛苦,我唔想佢地好似 ...

真,我堅持左10+年吾食商業糧,乾糧直情完全吾餵,隻隻都好健康。

大宅

yanyan0217 發表於 16-10-22 11:11
我記得有呀!好似係右上角位置,有雷射貼紙先係真貨?我又冇搵過美國代購呀!因為通常都係英文,我d英文真係 ...

310一包仲有雷射貼紙都算超值,你唔好掉d 貼紙,剪落黎(唔係撕一定要剪)咁儲定12 個佢時不時有promo可以免費換一包14oz,可以pm我邊度買嗎?因為我問過好多$310 都冇貼紙,有貼紙係代理訂,冇既話就係美國直接取貨

別墅

_Barbara_ 發表於 16-10-22 19:14
310一包仲有雷射貼紙都算超值,你唔好掉d 貼紙,剪落黎(唔係撕一定要剪)咁儲定12 個佢時不時有promo可以 ...
係咩,好彩你講我知,唔該你呀!咁佢會係邊度講有呢d promo嫁?其實我買個陣都唔知個貼紙做咩嘅,原來係等於代理,我pm左你係邊度訂啦!

大宅

yanyan0217 發表於 16-10-22 23:27
係咩,好彩你講我知,唔該你呀!咁佢會係邊度講有呢d promo嫁?其實我買個陣都唔知個貼紙做咩嘅,原來係等於 ...

我自己就喺勝利道長x寵物美容度買primal(貓), 貪佢d味最齊又唔駛訂,$1280 4 包,佢嗰度有d 印花咭,喺嗰度換,個promo依家完左但店員話可以儲定等下次,不過我唔肯定其他地方買既得唔得但換既時候唔需要收據

大宅

yanyan0217 發表於 16-10-22 23:27
係咩,好彩你講我知,唔該你呀!咁佢會係邊度講有呢d promo嫁?其實我買個陣都唔知個貼紙做咩嘅,原來係等於 ...

上網求其搵參考下

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

其實係咪可以自己整生肉俾它們食?因為我有3隻貓,如全部轉哂生肉糧真係好金

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

其實係咪可以自己整生肉俾它們食?因為我有3隻貓,如全部轉哂生肉糧真係好金

別墅

rebecca0113 發表於 16-10-23 09:59
...
我冇試過整俾佢地食呀!我都係買primal生肉脫水糧俾佢地,同埋風乾肉,蔬菜俾佢地我2隻細種狗都好甘,3隻真係不得了

別墅

_Barbara_ 發表於 16-10-23 07:47
我自己就喺勝利道長x寵物美容度買primal(貓), 貪佢d味最齊又唔駛訂,$1280 4 包,佢嗰度有d 印花咭,喺 ...
咁等我留意下先,唔該晒你呀!

子爵府

環保接龍勳章 大廚勳章

其實$310一包唔貴啦,係美國買最平都要美金$27-8一包,普遍都$30。
香港賣貴幾十,運費都係返度。俾你去外國網買,一係上倉,唔係冇so。

我個仔鍾意乾啃,不過食完會自動狂飲水。
同等分量,freeze dried比急凍貴架,因為freeze dried呢個過程唔簡單。
長遠計都係食急凍啦,想轉口味先俾舊光酥餅佢嘲吓。
你今日backup左未?

子爵府

環保接龍勳章 大廚勳章

rebecca0113 發表於 16-10-23 09:58
...
人地雖然係生肉,佢地可以消毒既會消毒,唔消毒會驗菌測試。其實某個程度上你係俾錢人地去保證食物安全。
你今日backup左未?

民房

其實我身一路餵開生肉, 以前自已整,冒D無激素既肉,計落條數差唔多,所以轉晒食P牌lu ! 不過我D貓貓狗狗食Frozen, 平過Frzze-dried既 ! 慳佐醫生費, 咪比班細路食好D囉

翡翠宮

rebecca0113 發表於 16-10-23 09:59
...

FB 同香討都有生肉谷; 有資深網友分享點自己整生肉糧
平靚正!!

首頁

尾頁

跳至