自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

pi0219 發表於 17-2-10 16:15
佢踎監都可能要獨立監禁, 如果唔係可能會比其他獄犯.....

一定好好招呼
(但可能人地根本招呼唔落)

男爵府

有精神病可能受唔到壓力
佢老婆同仔女肉酸,唔知點面對

別墅

回覆樓主:

公爵府

回覆樓主:

睇個樣真係估唔到咁核突都做得出

侯爵府

hs3290 發表於 17-2-10 16:10
呢個變態佬咁多記者唔打,係要打呢份,應該無乜人可憐個記者
...
蘋果報道 唔等於=打中生果記者woo………

看圖作文都見睇清楚,片中記者有任何衣著顯示係生果報,點解個變態佬會認得出邊份新聞記者??!!

他們很付出勞力!請尊重每位傳媒記者,不論持什麼立場角度,說中了,非喜匆插!

mei524    發表於 17-2-10 18:54
tsung    發表於 17-2-10 17:22
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

珍珠宮

開心吸收勳章

知醜就唔好做啲咁GE野啦,真係十級變態

公爵府

希望唔好去影唔好訪問佢屋企人,禍不及家人,不過真心覺得條友好衰!唉!

侯爵府

鍾意動物的人睇到呢單野真係好
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

珍珠宮

回覆樓主:

其實,對於強姦犯,非禮犯呢啲,攝記係一定一定會追實佢地來影架。
因為覺得天理不容,更因為好多時候法律無法制裁他們(大家明香港法律是多麼寬鬆)。
今次強姦小狗,更是恐怖又變態,所以攝記才會更賣力去追影個犯…

以上是回覆有唔明白的Jm
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

大宅

佢做咁嘅事係天地不容。記者追得太緊,佢走頭無路!

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

貓頭雀 發表於 17-2-10 16:58
其實,對於強姦犯,非禮犯呢啲,攝記係一定一定會追實佢地來影架。
因為覺得天理不容,更因為好多時候法律 ...
同意 !
甚至可能會以精神有問題做抗辨從輕發落.

珍珠宮

再解釋埋,影左啲犯個樣,點解無登到報?
出外跑的是前線記者和攝記,但控制版面的,絕不是他們。 他們可以照交文字和相片,但交左又是否會刊登?
有話事權的人,早已升上神枱,不用好天曬落雨淋,但PR 一樣會寄曬禮物去 office 比佢地。 佢地早和外面脫節了…
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

複式洋房

入到監佢就滋味道

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:hs3290+發表於+17-2-10+16:10+呢個變

原帖由 kkvicky 於 17-02-10 發表
咁都可以扯上政治嚟講?!
被咁多人追住,個變態佬鬼知邊間報紙咩!
咪喺!

伯爵府

mercurycc 發表於 17-2-10 16:27
佢覺得好醜掛,唔知會唔會睇唔開。
佢知醜嘅又做?雖然受害者唔係人,但狗都會痛架,佢要睇唔開都係自己一手造成

tsung    發表於 17-2-10 17:36

大宅

回覆樓主:

好變態,應禁止平常在街上行走。

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

hs3290 發表於 17-2-10 16:10
呢個變態佬咁多記者唔打,係要打呢份,應該無乜人可憐個記者
...

反智思維

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

我有睇短片,
果個男人竟然知羞

伯爵府

係囉,咁變態既案件當然轟動,記者追住採訪係正常!! 做得出就預左,佢知醜架咩!!! 總之打人就唔岩

伯爵府

elaine2057 發表於 17-2-10 16:10
佢係有錯!不過可能人地有精神問題都唔出奇!追住來影~相信係承受唔到壓力先打人!如果佢係變態佬,殺人犯、強 ...

承受唔到壓力就可以打人咩精神有問題都唔係咁變態呀!!!

首頁

尾頁

跳至