懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

Cheese1220 發表於 18-3-24 22:09
元朗揸車過屯門其實好少塞車,多數係屯門出九龍先成日塞,自己揸好快,正常十五至二十分鐘都到屯門!

普 ...

計percentage冇意思,上到公路去屯門就唔塞,但前後啲小路塞到悶囉 (emoji) 妳啱,唔塞都要十幾廿分鐘,呢個時間我已經到咗九龍 (emoji)妳有妳鐘意搭輕鐵去屯門,我有我鐘意揸車出九龍,個人喜好啫 (emoji)

好,google下佢先。

珊瑚宮

邱優 發表於 18-3-24 22:33
我都係睇蘇醫生佢雖然收得比出邊貴,但係佢好細心,好有耐性照哂呀b所有野合格先走得。。
...

我宜家都搵緊佢資料 (emoji)

珊瑚宮

kmbb519 發表於 18-3-24 22:39
有冇親戚朋友住九龍 借個地址黎駛駛

有樓係個邊但冇住址證明... 一定要水電statement嘛 (emoji)

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

JD930 發表於 18-3-25 00:24
有樓係個邊但冇住址證明... 一定要水電statement嘛 (emoji)
我結左婚 搬左去老公度之後 有某 D 銀行信都冇轉返地址

大事化小, 小事化毛.........

珊瑚宮

kmbb519 發表於 18-3-25 00:33
我結左婚 搬左去老公度之後 有某 D 銀行信都冇轉返地址

呢啲可以接受銀行statement?咁就簡單得多

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

JD930 發表於 18-3-25 00:34
呢啲可以接受銀行statement?咁就簡單得多
可以呀, 我去登記時都係用中銀信用咭張月結單......
大事化小, 小事化毛.........

珊瑚宮

kmbb519 發表於 18-3-25 00:37
可以呀, 我去登記時都係用中銀信用咭張月結單......

嘻,即刻放心哂

複式洋房

JD930 發表於 18-3-25 00:21

計percentage冇意思,上到公路去屯門就唔塞,但前後啲小路塞 ...

如果你唔鍾意去屯門醫院,你有其他地址證明可以去九龍啲政府醫院排!再唔係直接私院生都得!不過蘇醫生唔做接生啦!你自己考慮下啦!

複式洋房

JD930 發表於 18-3-25 00:21

計percentage冇意思,上到公路去屯門就唔塞,但前後啲小路塞 ...

俾多個資料你參考,哩個女醫生係元朗,我朋友睇佢!佢係港安做接生!

何嘉慧醫生
Dr. Ho Ka Wai

女醫生 西醫、婦產科、私人執業

診所地址

新界元朗青山公路39號元朗段金豐大廈6號地鋪

Shop 6, G/F, Kam Fung Building, 39 Castle Peak Road (Yuen Long), Yuen Long

Tel: 24763222

診所名稱:元朗專科中心

荃灣區醫務所
新界荃灣荃景圍199號荃灣港安醫院

珊瑚宮

Cheese1220 發表於 18-3-25 12:25
如果你唔鍾意去屯門醫院,你有其他地址證明可以去九龍啲政府醫院排!再唔係直接私院生都得!不過蘇醫生唔 ...

係呀,有另一位媽咪已經解答咗我呢個問題 (emoji)

其實我的確計劃咗係私家做產檢同開刀,不過呢度其他媽咪話就算搵私家都需要係政府check下等佢有個record所以先問埋政府process係點 (emoji)

珊瑚宮

Cheese1220 發表於 18-3-25 13:06
俾多個資料你參考,哩個女醫生係元朗,我朋友睇佢!佢係港安做接生!

何嘉慧醫生

Thanks,佢開刀幾錢?

複式洋房

JD930 發表於 18-3-25 20:48
Thanks,佢開刀幾錢?

哩個唔清楚,因為我朋友淨搵佢檢查,只知佢會做接生!

珊瑚宮

Cheese1220 發表於 18-3-25 22:57
哩個唔清楚,因為我朋友淨搵佢檢查,只知佢會做接生!

好,我問問佢,Thanks

珍珠宮

得得baby 發表於 18-3-23 09:32
政府醫院係咪一定要揀最近屋企嗰間?

都無所謂!揀近屋企既醫生都係方便自己,你自己可以揀架!

首頁

尾頁

跳至