自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

通常哩啲都 tele sales 公司,我試過同一組電話打嚟,日日代表唔同銀行。

別墅

回覆樓主:

唔只細新呢間,基本好多銀行財務都係搵呢d人打嚟,我一聽到把聲已經話唔需要就收線

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

Nee姣手指, 雅勝前, 計售nee 曾賢呻替, 有牡診要智?

救命, 收線。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

Nee姣手指, 雅勝前, 計售nee 曾賢呻替, 有牡診要智?

救命, 收線。

子爵府

JoanC 發表於 18-7-29 11:54
通常哩啲都 tele sales 公司,我試過同一組電話打嚟,日日代表唔同銀行。
都係,我有裝果D濾電話嘅app (但有時濾唔到,響咗我就會聽 )
講係A 公司,收線check 返佢話B公司

瑪瑙宮

jasmineoj 發表於 18-7-29 02:35
我又唔知你講乜咁你sell 到D咩呢又

大陸嗎

子爵府

lily-of-valley 發表於 18-7-29 12:01

救命, 收線。
你好 __,___,介紹你____,有冇_要知?

估唔到呀

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主

因為 office 係大陸嘛

子爵府

tkop 發表於 18-7-29 12:10
大陸嗎
香港收到嘅電話呀

象牙宮

jasmineoj 發表於 18-7-29 12:11
你好 __,___,介紹你____,有冇_要知?

估唔到呀

你好小姐, 我姓陳, 介紹你中銀信泰, 有冇錢要借。

鞋。 佢地D鄉音。

個次富臨食飯, 幼唔幼談扁(甜品)? 乜甜品?
薛交(雪糕)

瑪瑙宮

jasmineoj 發表於 18-7-29 12:13
香港收到嘅電話呀

我講間銀行喎

寶石宮

2023年兔年勳章

JD930 發表於 18-7-29 11:29
冇咁多budget

矛匹直 惡人放哨

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

lily-of-valley 發表於 18-7-29 12:01

救命, 收線。

死火,我block晒廣告電話,呢段求翻譯

子爵府

tkop 發表於 18-7-29 12:21
我講間銀行喎
hk ga

子爵府

lily-of-valley 發表於 18-7-29 12:19
你好小姐, 我姓陳, 介紹你中銀信泰, 有冇錢要借。

鞋。 佢地D鄉音。
真心聽唔明
陰公

象牙宮

jkbabe 發表於 18-7-29 12:56
死火,我block晒廣告電話,呢段求翻譯

上面translate咗。
點到我唔服。

象牙宮

jasmineoj 發表於 18-7-29 13:52
真心聽唔明
陰公

2008, 法國醫院, Pa老人痴呆, 入去照, 有個著白衫, 拖鞋女人, 問我橙唔橙輸渣慳話。 (請唔請私家看護)我話唔使。 見佢樣唔開胃。 唔識聽咁, 係度同pa 講橙唔橙佢, pa鬧佢叫佢走又唔識聽。 唯有叫nurse來掃走佢。

侯爵府

回覆樓主

通常呢d即刻收線

子爵府

lily-of-valley 發表於 18-7-29 14:16
2008, 法國醫院, Pa老人痴呆, 入去照, 有個著白衫, 拖鞋女人, 問我橙唔橙輸渣慳話。 (請唔請私家看護 ...

要請都未必會想請佢地,正式請個工人可能安全D

象牙宮

jasmineoj 發表於 18-7-29 14:31
要請都未必會想請佢地,正式請個工人可能安全D

原來呢D大陸人, 在法國醫院掛單, 接成生意, st. Theresa got commission.
可能其他私家醫院亦有

首頁

尾頁

跳至