夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

crystal媽咪 發表於 19-9-5 12:49
10個有10個都會去,唔係我講架。係呢度啲人之前講,佢地話冇,係我地未發現,唔係無去
不過我相信真係有人 ...

喂~ 生歐歐成個人棟係到無去, "第一身"身份, 起碼唔係100% 啦!

男爵府

PTMCYS 發表於 19-9-5 09:21
昨晚下班回家, 收到太太order, 要買盒雞蛋. 從車站行去商場, 人不多, 見約二十米前, 有個OL 斯文又幾靚的女 ...

類似事件我先生都試過~照佢所講又係年輕打扮光鮮女子~講普通話~無端端喺街同我先生講話好口渴~叫我先生買嘢畀佢飲

男爵府

PTMCYS 發表於 19-9-5 13:19
喂~ 生歐歐成個人棟係到無去, "第一身"身份, 起碼唔係100% 啦!

一定唔係100%~因為我先生上次都冇理個女仔

子爵府

mingmama 發表於 19-9-5 13:23
類似事件我先生都試過~照佢所講又係年輕打扮光鮮女子~講普通話~無端端喺街同我先生講話好口渴~叫我先 ...

幾時既事? 我係昨晚發生...

男爵府

PTMCYS 發表於 19-9-5 13:31
幾時既事? 我係昨晚發生...

係幾個月之前了

子爵府

Reema 發表於 19-9-5 12:06
回覆 PTMCYS 的帖子

荒張西望...報導過D靚仔呃人去做美容既

姐姐, 妳都得喇~ 大住個肚仲咁博.....

大宅

yau2012 發表於 19-9-5 12:47
回覆 crystal媽咪 的帖子

你話十個有十個都會去係唔啱嘅,正常應該係十個有九個都想去,但係實質會有幾多個 ...
Sorry!Sorry!取消返開頭個你字!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

yau2012 發表於 19-9-5 14:17
Sorry!Sorry!取消返開頭個你字!

唔使取消啦
有咩所謂
大家討論下

yau2012    發表於 19-9-5 14:28
不要從別人的嘴裡去認識我

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

當時,我都唔知咩事....
3個女人係條街..係咁氹你..係咁講....
上到去先明白

複式洋房

桃色呃錢

複式洋房

多是騙人手法

別墅

下 咁恐怖我都係OL施施文文,同埋收工如果約左人食飯都會補反下妝架woo!

之前睇網上騙案係,呢D女仔會以搵飯腳為名去哄人買美容Plan , 金融產品就聽過微信倫敦金!

講真呢班所謂私文女仔真係影衰曬,咁樣搵食!

別墅

Macusmama 發表於 19-9-5 11:35
有D只揾一餐好的DINNER食下姐...大把呢D女, 離婚女人仲多..

但係好既dinner 係KFB!?

別墅

昨晚下班回家, 收到太太order, 要買盒雞蛋. 從車站行去商場, 人不多, 見約二十米前, 有個OL 斯文又幾靚的女 ...

嘩..你住個到都幾雜

珍珠宮

咁既情況下遇靚女,我先生都唔受啦。我先生響party中,商界party中遇果D靚女擺明係美貌,氣質與智慧並重既都唔受,仲講過街果D?!
除非我先生幫人唔係因鹹濕。好似我咁,我幫人真係唔睇人外貌既。
嚇到我個港女朋友死,佢以後都唔選擇香港地撇低我一人在外,去到邊都要湊住我。我20年冇翻來,原來我咁容易被人呃既。好在個男人未騙到我色之前,佢(我港女朋友)已經殺到來救我走。
就上個月,(我剛翻來香港),港女朋友撇低我一人逛商場。我一從個基督教書樓行出來,就有個啊伯問我可唔可以請佢食飯,佢話佢冇錢,好肚餓。咁我揀間好既餐館,係我港女朋友與其他朋友相聚既餐館來請佢食飯。坐落,佢又問我攞錢救濟佢,因為佢無親無故,又失業。我同佢講我過去人生經歷仲比佢慘同艱辛。佢折價,問我畀錢佢搭車翻屋企。我幫人原則係教人釣魚而唔係畀條魚人。而且我唔會畀錢佢自己手。我會直接畀車費地鐵或巴士公司,送到佢去上車,出閘。我選擇請佢食餐飯係因為萬一佢講既好耐無錢食嘢係真既,而Lee D錢我洩得起。

Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

大宅

我都有試過
有個靚靚女女既大陸女人好有禮貌問我拎錢搭車,我話:沒有零錢 唔想理佢呀,最近都好多呢d呃人

子爵府

858D 發表於 19-10-18 15:49
咁既情況下遇靚女,我先生都唔受啦。我先生響party中,商界party中遇果D靚女擺明係美貌,氣質與智慧並重既 ...

我幫人原則係教人釣魚而唔係畀條魚人 --> 我怕妳味教完人, 妳條魚都比人食埋, 連骨都舔埋

子爵府

858D 發表於 19-10-18 15:49
咁既情況下遇靚女,我先生都唔受啦。我先生響party中,商界party中遇果D靚女擺明係美貌,氣質與智慧並重既 ...

85D 小姐, 妳翻香港都唔出聲, 妳係BK 有好多支持者架....

子爵府

kaumi 發表於 19-10-18 16:54
我都有試過
有個靚靚女女既大陸女人好有禮貌問我拎錢搭車,我話:沒有零錢 唔想理佢呀,最近都好 ...

我會睇情況, 好似我上個月去上海係酒店門口遇到個女仔, 原來一樣去交易會, 因為很難截車, 載埋她去沒所謂, 會SCAN 過.....

858D    發表於 19-10-18 18:08

珍珠宮

PTMCYS 發表於 19-10-18 17:18
85D 小姐, 妳翻香港都唔出聲, 妳係BK 有好多支持者架....

PM 下已經個別地與先生一同約見過幾位 BK 網友。

我先一個人翻來,我翻左來一段時間後 我先生掛住我,想我,就跟埋我返來。佢見我果單「幾乎連魚帶骨都畀人食埋」一案後,佢就唔畀我單獨出去約會未見過既網友。一定要信得過既人湊住我先得。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

首頁

尾頁

跳至