自由講場

跳至

首頁
12345...59

尾頁

珍珠宮

原帖由 chinghomama 於 09-5-27 09:21 發表
妖, 正x街~~
退稅 -- 無我份, 我人工低, 每年差5多5使交稅咁滯, 咁退條毛比我咩....
免屋租 -- 又無我份, 我住爛Q居屋, 間屋5係我名, 又係無我份....
出双糧 -- 呢個可能有, 我今晚返屋企(舌累)下C6, 出多個月家用比 ...

照咁講, 我都係乜都冇架~~

冇工做, 自然冇得退稅啦~
免屋租, 層樓都供完lu(又唔係我名)~
學生開學津貼, 蛋都未有一隻, 又唔關我事啦~
出雙糧, 老公冇雙糧出, 老婆自然都冇雙糧出......

不過下個月我生日, 可以要求有份生日禮物掛~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

子爵府

原帖由 KITKITDaddy 於 09-5-27 09:23 發表

一於食多幾晚宵夜~~

我5係要呢啲呀.....
日日做得咁辛苦, 如果夜晚重要OT, 咪變相減人工囉.....

珍珠宮

原帖由 chinghomama 於 09-5-27 09:27 發表

我5係要呢啲呀.....

要多d呢d, 先可以要多d果d($$)架麻~~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

禁止訪問

伯爵府

原帖由 小寶貝兒 於 09-5-27 09:27 發表

要多d呢d, 先可以要多d果d($$)架麻~~

小寶貝兒,叻女!

男爵府

DADDY, send 埋份申請綜綬form 俾我, 我想快d 可以買 gucci 眼鏡, 同埋係大陸可以買樓收租
Imagine me and you, I do
I think about you day and night
It's only right
To think about the girl you love
And hold her tight
So happy together ........

Me and you
And you and me
No matter how they tossed the dice
It had to be
The only one for me is you
And you for me
So happy together

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

原帖由 anpanman08 於 09-5-27 09:44 發表

早晨呀 ... 各位 .....
俾個5嚟 ..... 我又係下個月生日喎 ...... 咁我又要求daddy出雙糧俾我先 (禮物) .... yeah ~ ~

mami

daddy 咪安排左請您去太靚囉,咁貪心 ?

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

原帖由 anpanman08 於 09-5-27 09:53 發表

好 ... 我依家咁得閒, 等我去攞多d form返嚟俾大家填, 幫埋你地交又點話呀 .....

中咗, 我地日日去high tea
Imagine me and you, I do
I think about you day and night
It's only right
To think about the girl you love
And hold her tight
So happy together ........

Me and you
And you and me
No matter how they tossed the dice
It had to be
The only one for me is you
And you for me
So happy together

伯爵府

原帖由 anpanman08 於 09-5-27 09:58 發表

果然係老師太太 ~~

可能係教maths .....

伯爵府

原帖由 anpanman08 於 09-5-27 10:01 發表

唔制  .... 多d .. 多d .. 人地又可以要求呢樣嗰樣 .. 點解我唔可以要呢樣嗰樣同那樣喎 

mami

咪有太靚豉油行(呢樣) + 宵夜(o個樣)囉

子爵府

原帖由 山SANDRA渣 於 09-5-27 10:02 發表

中咗, 我地日日去high tea

中左, 我要去買....

LY -- 比個仔做書包

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

原帖由 KITKITDaddy 於 09-5-27 10:21 發表
諗到成功申請綜援, 就由心笑出黎, 始終係身份象徵, 你地個個做到似隻狗, 將來我就可以日日o係屋企慢慢抖, 正!!

daddy

轉托劈 。。。。(費事再講呢單,激氣!)

今朝蘋果講,有位首輪面試 MS HK,俾左隻貓報紙,好鬼好笑呀

首頁
12345...59

尾頁

跳至