夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

別墅

lucky1220 發表於 20-6-25 14:29
好心煩呀,如果你哋發覺老公偷左自己屋企人錢你地做點,開口問我老公佢實話我吾信佢,又傷感情,最受罪都係 ...

你答左呢條問題先

好心煩呀,如果你哋發覺老婆認為自己偷左屋企人錢你地做點,開口問我老婆佢實話我信你但就認定係我做,又傷感情,最受罪都係個仔,見到我呀媽心痛佢個仔比佢老婆屈,我自己又心痛無奈好對吾住我自己呀媽

公爵府

lucky1220 發表於 20-6-25 20:48
好多野都好岩咁,咁岩老公呢排又冇咩工開咁

無工開等於偷錢?

別墅

Standsonenight 發表於 20-6-28 20:48
你答左呢條問題先

好心煩呀,如果你哋發覺老婆認為自己偷左屋企人錢你地做點,開口問我老婆佢實話我信你 ...

其實我都明你講法呀,所以真係冇開口問我老公同時我都知有咁諗老公都係有吾岩,但有d野真係太岩,呀媽又放起房錢冇左又冇左金

大宅

lucky1220 發表於 20-6-29 09:41
其實我都明你講法呀,所以真係冇開口問我老公同時我都知有咁諗老公都係有吾岩,但有d野真係太岩,呀媽又放 ...

與其懷疑不如關心下你老公,知道佢最近無咩工開經濟方面會唔會有困難?兩公婆有問題嘅時候係一齊面對,如果明知道啲錢同金擺係屋企又突然間唔知去咗邊度咁點解唔放去另一個更加安全而又無咁易比人搵到嘅地方或者係啲錢/金面頭寫張紙話一家人有咩事唔好收埋如果真係搞唔掂就出聲一齊諗辦法去解決

別墅

1201Lemon 發表於 20-6-29 14:51
與其懷疑不如關心下你老公,知道佢最近無咩工開經濟方面會唔會有困難?兩公婆有問題嘅時候係一齊面對,如 ...

我岩岩平心安靜氣問我老公,我老公嬲左我,仲話我全家都咁好野,哎

首頁

尾頁

跳至