時政擂台

跳至

首頁
12345...8

尾頁

子爵府

祖國

珍珠宮

健朗媽咪 發表於 20-8-1 18:34
好快d歪理人又會走出嚟話大陸咁做係收集康講人dna, 個人資料等等........又或者新穎d話用嚟落降頭 ...

不嬲都喺度講啦,話建立港人DNA庫
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

男爵府

回覆樓主:

做人要識感恩才會開心。所以,尼個消息對我黎講絕對系

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

感謝祖國

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

lovelybaby2015 發表於 20-8-1 18:43
叫佢哋千祈唔好去驗
我估到時有D人真係唔肯去驗

水晶宮

maomaofafa 發表於 20-8-1 18:24
香港新冠肺炎疫情愈演愈烈,昨日再增121宗確診個案,是連續十天確診個案破百,約半數個案的源頭不明,社區 ...

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

香港新冠肺炎疫情愈演愈烈,昨日再增121宗確診個案,是連續十天確診個案破百,約半數個案的源頭不明,社區 ...

好感動,好慶幸,我哋係中國人,背靠祖國感覺真係好安心,多謝中央!多謝亞爺 !對我地不離不棄

屯門友    發表於 20-8-1 21:21

禁止訪問

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

放下自在

男爵府

有得選擇我唔會去驗, 一大班人排隊, 原本唔中都分分鐘中招.

子爵府

牛年勳章

CMMANDY 發表於 20-8-1 18:48
有一半人肯一半人唔驗, 最後又咪係

香港人好有個性的

學內地咁發安全碼,唔驗唔可出街

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Chiuchoiluck 發表於 20-8-1 19:09
學內地咁發安全碼,唔驗唔可出街

去每個商場/地鐵都要doo碼
放下自在

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 畀面勳章

健朗媽咪 發表於 20-8-1 18:34
好快d歪理人又會走出嚟話大陸咁做係收集康講人dna, 個人資料等等........又或者新穎d話用嚟落降頭 ...

歪理人又話要全民檢測, 好喇, 宜家將可以做檢測,
又妄想症發作, 個堆歪理人簡直係香港嘅毒瘤

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章

感激

男爵府

受之有愧

男爵府

感謝祖國支援

子爵府

感謝中央政府

伯爵府

感激

琥珀宮

感謝國家!

外國魔爪伸過嚟香港,如果佢地覺得對香港咁有責任,唔該唔好只放眼政治,對香港嘅民生都要關顧,可以派人過嚟幫香港手或出錢救助香港嘅經濟嗎?

珍珠宮

感謝中央

首頁
12345...8

尾頁

跳至