跳至

首頁
12345...13

尾頁

別墅

好!!
半山公園係邊嫁????
係咪即係山頂呀???
原帖由 五月MaMa 於 09-6-10 12:21 發表
您好, 我囡囡13個月大, 好想幫佢廣交結友 !! 星期六/日多數去半山公園玩, 那裹地方大(戶外), 有不同國藉小朋友到玩, 有樹蔭, 清潔, 空氣清新,有小食亭, 洗手間又清潔...又可以到 Police Musuem一遊。如果您地 ...

別墅

各 mama

我地都有4-5位 mama想出黎

不如約個時間喇..
地點:香港仔中心..好嗎??
(我唔知仲有咩地方好..歡迎提出意見)

時間: 就想問下..咩日子時間方便呢??
我就最好下午 4 pm 冇咁熱....嘿嘿嘿
mon- sun我都可以

大宅

不是山頂......響Police Museum個頭。

原帖由 牛奶糖4號 於 09-6-10 13:46 發表
好!!
半山公園係邊嫁????
係咪即係山頂呀???

別墅

原帖由 牛奶糖4號 於 09-6-10 13:50 發表
各 mama

不如約個時間喇..

mon- sun我都可以 ...

我想星期六下午

別墅

我諗 sat 下午 應該都會方便到 在職mama

暫定係 sat 下午 4:00 好嗎??

地點 (搵緊) 請提意

而家有多少 mama會到???

別墅

好媽媽勳章

[quote]原帖由 牛奶糖4號 於 09-6-11 12:59 發表
我諗 sat 下午 應該都會方便到 在職mama

暫定係 sat 下午 4:00 好嗎??
地點 (搵緊) 請提意
而家有多少 mama會到??? [/quote

係珊瑚堡/椰林閣可以嗎? 有其他更好提議嗎?
Ivy230608 1A1B 4:00-OK

別墅

好媽媽勳章

原帖由 牛奶糖4號 於 09-6-9 20:39 發表

梗係唔會嫌氣喇...歡迎呀!! 我地多個哥哥一齊玩仲好喇...!
係喇!!我個女都係係沙灘行左兩步咋..掂到水即喊!!

多謝您!需則係哥哥,不過佢好少出街ga,所以出到街街有時好似好唔開心錦ga, 所以都好想同d小朋友接觸下, 等佢可以開心d。近近地都好呀,因為囝囝係街唔咪好食嘢嫁!

別墅

joey 7988 屋企附近有個活動室可以租

唔會好貴..20-30/1 hour

地點要問 joey...

大宅

牛奶糖4號....請問有沒有收到我 (五月媽媽)PM?

原帖由 牛奶糖4號 於 09-6-11 20:37 發表
joey 7988 屋企附近有個活動室可以租

唔會好貴..20-30/1 hour

地點要問 joey...

大宅

好媽媽勳章 BK Milk勳章

我都想JOIN,我女女4個月多D,你都有聚會PM我呀!

你希望別人怎樣待你,你也要怎樣待人(太7:12)

複式洋房

回覆 1# cpui_shan 的文章

I want to join too, pls email me if you have gathering again. Thanks.

複式洋房

hihi~咁遲先睇到呢個post=.=我係住田灣架,bb係上年828bb就黎10個月架啦希望可以同你交朋友啦~!
有facebook既媽咪可以add我,因為我開fb多過上bk [email protected]記得話比我知你係南區mama呀

別墅

好媽媽勳章

原帖由 牛奶糖4號 於 09-6-10 13:50 發表
各 mama

不如約個時間喇..

mon- sun我都可以 ...

原來有興趣的媽媽都有唔少呀, 我列一下先:-
bk Login - 最理想的聯絡方式 -
牛奶糖4號 -
五月MaMa -
wai7889 - fb:[email protected]
tannee -
cpui_shan - PM
wan2412
ivy230608 - PM

複式洋房

hihi~~我都有興趣呀~~可否預埋我??我BB差唔多9個大啦^^我都有facebook架...
有facebok既媽咪都可以add我ga^^
[email protected]

別墅

各位媽咪,我找到地方啦!!!
不過只可在星期日下午,
在香港仔裕輝中心,詳情問緊,
想睇吓有幾多mama會參加
以下是包場費用

包場2小時
三人行 (父母+兒童)
$160, 另加人數 $80 (最低消費$500)
場地佈置、即棄餐具及玩具提供
免費拍照 / 樂曲背景
食物敬請自備

另有食物套餐可供應

大宅

多謝您曬.....!! 知道做攪手都幾忙o架, 要幫手就"響"啦!! 平日放工後或星期六/日都可以。PM或e-mail: [email protected]

原帖由 wan2412 於 09-6-17 13:03 發表
各位媽咪,我找到地方啦!!!
不過只可在星期日下午,
在香港仔裕輝中心,詳情問緊,
想睇吓有幾多mama會參加
以下是包場費用

包場2小時
三人行 (父母+兒童)
$160, 另加人數 $80 (最低消費$500)
場地佈置、即棄餐具及 ...

別墅

好媽媽勳章

回覆 1# 五月MaMa 的文章

唔好意思,如果去裕輝我就唔會參加la,希望下次有其他聚會預埋我呀,以下是我聯絡方式:-
fb: [email protected]
bk: by PM
email : [email protected]

謝謝!

複式洋房

唔知道有冇人知香港仔市政大廈5樓果個比小朋友玩既地方有冇得book既呢?如果有果度都ok丫,有人清潔,咁我地再自己帶bb玩開既小玩具一齊玩咪得囉!講真果句,唔好怪我直!裕輝中心呢度真係好唔抵,又唔包野食mouth: ,所以我諗我都係唔會去!sorry~

別墅

sorry!! 我呢幾日都忙..SO冇上黎 CHECK CHECK

好開心有咁多 MAMA 想出黎呀!!

我多數全日msn add ME
[email protected]

別墅

原帖由 wai7889 於 09-6-16 01:43 發表
hihi~咁遲先睇到呢個post=.=我係住田灣架,bb係上年828bb就黎10個月架啦希望可以同你交朋友啦~!
有facebook既媽咪可以add我,因為我開fb多過上bk [email protected]記得話比我知你係南區mama呀 ...

hihi ...我都係田灣嫁!! 我個女8月25..^^ "仲有幾日 10個月呀!! 真 "q".....

首頁
12345...13

尾頁

跳至