時政擂台

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章

kittylam 發表於 22-2-17 15:24
我兩個都唔支持。

x 2

如果 cy 做埋第二個任期, 決定會果斷好多

水晶宮

redhot 發表於 22-2-17 15:37
咁我又唔相信薯片叔叔會好過林鄭喎

兩個都是港英孽餘AO,不了。

珍珠宮

虎到金來勳章

我覺得曾會仲差

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

Mm233 發表於 22-2-17 15:21
雖然大家無得投票,但記得當年BK主流意見都係撐林鄭,踩曾俊華。

...

冇,可能曾俊華仲衰

水晶宮

kwokdicken 發表於 22-2-17 15:35
無逃犯條例都會搵其他借口搞黑暴
籍口而已

無錯,逃犯條例只是導火線,遲早都會有其他導火線出現

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

兩個都唔鍾意
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

2024年龍年勳章

777 選的。

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

kwokdicken 發表於 22-2-17 15:35
無逃犯條例都會搵其他借口搞黑暴
籍口而已

對, 其實當時係侵侵要攪香港, 因中美貿易戰, 睇下老尾總統選舉時毒果全面吹爆侵侵一定當選, 仲有MARK SIMON幫手唱衰登登, 可想而知黑爆老細係邊個, 所以就算HEA曾做特首, 美國一定有藉口要攪香港, 正如依家唱到俄羅斯一定打烏克蘭, 侵侵事在必行

子爵府

咁我覺得林鄭係落手落腳做野的人, 在做特首前, 佢工作能力係一面倒咁得到好評。但好打得唔表示好講得, 佢講野簡直係火上加油.... 特朗普呢啲就適合選舉, 連自己盤生意都做唔掂, 但就可以管理美國

大宅

回覆樓主:

曾仲爛

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

回覆樓主:

無,應該比林更差

珍珠宮

回覆樓主:

我一向支持 鬍鬚曾

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

選曾肯定比選林鄭後悔10倍,選曾今天應該係老美代理人管治香港,阿爺唔支持香港,疫情躺平,只有復必泰可打,還有....真的不敢想像。

珍珠宮

我唔覺得曾好,曾俊華開先河綜援派三糧,我唔係歧視綜援户,但對努力工作的大眾真的公平嗎? 自始就有人話不如唔做野攞綜援,雖然大多係意氣說話,但都造成好大怨氣。

伯爵府

我無份選,何來資格說「後悔」

venusbbpig    發表於 22-2-17 17:03

珍珠宮

回覆樓主:

對,曾仲衰呀

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

mcs74 發表於 22-2-17 15:36
後悔50年不變直接接管咪好咯
係囉~

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

雖然大家無得投票,但記得當年BK主流意見都係撐林鄭,踩曾俊華。

...

你後悔??

琥珀宮

...

薯片叔叔應該更差更大鑊

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Sumyeema1 發表於 22-2-17 15:39
x 2

如果 cy 做埋第二個任期, 決定會果斷好多

CY會俾大商家搞,你睇有冇商家搞2JM?

首頁

尾頁

跳至