使用意見

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

諗起當年電視賣衞生巾廣告,阿媽個師頭婆即刻反應:睬

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

yantung2010 發表於 22-8-2 12:47
諗起當年電視賣衞生巾廣告,阿媽個師頭婆即刻反應:睬
衛生巾廣告倒轉無乜野。 係女人都用。

侯爵府

lily-of-valley 發表於 22-8-2 12:55
衛生巾廣告倒轉無乜野。 係女人都用。

所以男人望下岡本廣告都好正常

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

yantung2010 發表於 22-8-2 12:56
所以男人望下岡本廣告都好正常
但呢度bk, 唔係連登。

珍珠宮

lily-of-valley 發表於 22-8-2 13:02
但呢度bk, 唔係連登。
bk係親子王國, 唔係C9王國, 都有男會員咖, 賣衛生巾廣告應該都冇考慮男會員尷唔尷尬啦

象牙宮

lily-of-valley 發表於 22-8-2 11:43
我無用cookie呀?

Cookie 一入網頁就會有洗左就得。

複式洋房

安全套廣告
其實好閒啫
又唔係未用過

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

你好,由於上述廣告是由第三方平台所提供,針對關閉廣告的問題,我們仍在了解中,不便之處,請見諒 !

象牙宮

mercurycc 發表於 22-8-2 13:15
Cookie 一入網頁就會有洗左就得。
我無cookie

象牙宮

特派員 發表於 22-8-2 13:29
你好,由於上述廣告是由第三方平台所提供,針對關閉廣告的問題,我們仍在了解中,不便之處,請見諒 ! ...
唔該

水晶宮

LokYi276 發表於 22-8-2 13:22
安全套廣告
其實好閒啫
又唔係未用過

安全套、衛生巾都係正常日用品啫。就算係師奶都會買安全套(我認我買過),其實唔需要尷尬。

象牙宮

lily-of-valley 發表於 22-8-2 13:32
我無cookie

你應該係完全唔明,了解下。
Cookie 是什麼?

Cookie 是您造訪過的網站所建立的檔案,可儲存您的瀏覽資訊,提供您更流暢方便的網路使用體驗。啟用 Cookie 後,網站就便可讓您保持登入狀態、記住網站偏好設定,並提供與當地相關的內容。

Cookie 分為以下兩類:

• 第一方 Cookie 是由您瀏覽的網站所建立,也就是網址列中所顯示的網站。
  • 第三方 Cookie 是由其他網站所建立。這類網站是在您造訪的網頁上提供部分內容 (例如廣告或圖片) 的其他網站。

象牙宮

mercurycc 發表於 22-8-2 14:24
你應該係完全唔明,了解下。
Cookie 是什麼?Cookie 是您造訪過的網站所建立的檔案,可儲存您的瀏覽資訊, ...
非常唔該, 我D電腦水皮, 我揾D叻D嘅幫吓我。

象牙宮

lily-of-valley 發表於 22-8-2 14:33
非常唔該, 我D電腦水皮, 我揾D叻D嘅幫吓我。
睇下呢度,跟住做。

https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=zh-Hant&co=GENIE.Platform%3DDesktop

象牙宮

mercurycc 發表於 22-8-2 14:44
睇下呢度,跟住做。

https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=zh-Hant&co=GENIE.Platform%3DDe ...

唔該晒

侯爵府

whyyou 發表於 22-8-2 13:14
bk係親子王國, 唔係C9王國, 都有男會員咖, 賣衛生巾廣告應該都冇考慮男會員尷唔尷尬啦
...

7-11,超市收銀位都擺滿哂。連飛機杯都係唔知屈臣定萬寧有得賣。

珍珠宮

yantung2010 發表於 22-8-2 15:40
7-11,超市收銀位都擺滿哂。連飛機杯都係唔知屈臣定萬寧有得賣。

估唔到而家仲有人咁保守

侯爵府

whyyou 發表於 22-8-2 15:49
估唔到而家仲有人咁保守

係咯

首頁

尾頁

跳至