自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

iki 發表於 22-11-23 12:23
買到票的請問是實體票嗎?我女諗住同人買,但怕俾人騙,要落一千蚊訂金

...
唔好搏

男爵府

我覺得唔係熟人就唔好博,好多呃人,個個都話自己有vip飛,小心

琥珀宮

買到票的請問是實體票嗎?我女諗住同人買,但怕俾人騙,要落一千蚊訂金

...

唔好呀! 曾經有學生試過買類似飛俾人放飛機,渣都冇,最慘約咗當日拎飛,影都唔見,企係門口冇得入場。

呢啲人不能不說好賤 ,學生都呃,佢地死慳死抵買飛㗎。

珍珠宮

2024年龍年勳章

iki 發表於 22-11-23 13:39

邊個肯唔洗落訂,我都怕所以問清楚係咪要票入場,我當然明白騙 ...

咁唯有祝你成功買到飛入到場!

希望每天開心渡過 ;-)

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

一個1千,真系呃完人入錢就過肥年,系甘易話自己有飛就1千,1千,1千…..

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章

...

落訂多數呃人,小心啲

別墅

一手交錢,一手交貨好啲

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我就係想知道係咪要實體票入場,如果係就可以叫女等吓先買,但如果qr code 入場就真係要約埋入場先付尾數

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章

邊個肯唔洗落訂,我都怕所以問清楚係咪要票入場,我當然明白騙 ...

等有實體飛或開show 前先買,有錢實買到,不要心急

男爵府

我經網站買咗2張,即時有 email告知你交易成功,電子票會喺14日前 send去 email,所以我覺得博唔過

別墅

太平的黃牛唔好信
專業黃牛可信不過天價囉

珍珠宮

iki 發表於 22-11-23 13:55
我就係想知道係咪要實體票入場,如果係就可以叫女等吓先買,但如果qr code 入場就真係要約埋入場先付尾數
...

好奇問下~個個同學都買到?無預埋你個女一齊去睇?

珍珠宮

AX21 發表於 22-11-23 13:57
我經網站買咗2張,即時有 email告知你交易成功,電子票會喺14日前 send去 email,所以我覺得博唔過
...

嘩,用電子票真係仲易呃人

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

qqlun 發表於 22-11-23 13:58
好奇問下~個個同學都買到?無預埋你個女一齊去睇?

佢夾果幾個就抽唔到,但抽唔到果幾個就有其他夾的抽到

珍珠宮

iki 發表於 22-11-23 14:04
佢夾果幾個就抽唔到,但抽唔到果幾個就有其他夾的抽到

明白,同阿女講,吾好心急,到時實會買到的~

水晶宮

幾時開show 呀?
唔好心急,nearer the time 先上網睇下有無人放
我最近去super junior, 都係開show 前三日喺facebook 買,只係收幾十蚊收續費,去到場館一手交錢一手交飛

公爵府

qqlun 發表於 22-11-23 14:23
明白,同阿女講,吾好心急,到時實會買到的~

就係付1000黑仔費,只希望唔好太的黑

公爵府

Nbs 發表於 22-11-23 14:34
幾時開show 呀?
唔好心急,nearer the time 先上網睇下有無人放
我最近去super junior, 都係開show 前三日 ...

一月中,相信佢忍不住,細佬女,越諗會越唔開心,但我就已經非常唔開心

水晶宮

iki 發表於 22-11-23 14:42
一月中,相信佢忍不住,細佬女,越諗會越唔開心,但我就已經非常唔開心
...

有排喎
等下先啦

伯爵府

iki 發表於 22-11-23 13:31

即是現在已經收到了嗎?還是都是14日前才收到qr code呢?

14日前先會收到email

10. Ticket holders are obliged to comply with the rules & regulations of AsiaWorld-Expo.
E-ticket Suppression
Electronic admission ticket will only be issued and emailed to patrons' assigned valid email account 14 days in advance of purchased show date.

首頁

尾頁

跳至