自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

Onlok 發表於 23-2-22 11:33
see.男宋都唔老。

其實我鍾意女宋架。所以八卦地想知佢哋點解離婚。不過男宋禁制咗,唔會公開原因。

佢哋嘅離婚,我覺得好大機會女宋做咗啲好差嘅嘢(婚姻關係破裂,最大機會係感情或者係錢有問題)我估係感情上面嘅問題⋯⋯女宋放咗好多消息出嚟(煙幕),男宋忍唔住,話佢如果再亂講,就講事實真相出嚟,之後,女宋就去咗外國旅行
ps 我講女宋壞話,唔好打頭呀

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

bb560 發表於 23-2-22 12:24
佢哋嘅離婚,我覺得好大機會女宋做咗啲好差嘅嘢(婚姻關係破裂,最大機會係感情或者係錢有問題)我估係感 ...

我記得呀!
仲話南韓離婚,邊方提出先(男提出)即另一方面應該做錯一D 野

珍珠宮

2024年龍年勳章

bb560 發表於 23-2-22 12:24
佢哋嘅離婚,我覺得好大機會女宋做咗啲好差嘅嘢(婚姻關係破裂,最大機會係感情或者係錢有問題)我估係感 ...

可能女宋唔肯生仔?
男送想要仔女,今次呢個一生就結婚

子爵府

2024年龍年勳章

回覆 pinky-peach 的帖子

記得, 真係好勁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔知點解,由頭到尾對男宋無好感。
不要打頭

伯爵府

2018父親節勳章 2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

男宋單方面宣布離分,女宋被離分。
男宋單方面禁止女宋講嘢,又話要爆女宋大鑊。
女宋其實乜都無講過。
男宋父親都出埋嚟,話對女宋好好 ...
娛樂圈講就有人信,講乜都信
唔好打頭!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

子爵府

回覆樓主:

宋仲基新婚讯无人祝福 与李光洙友情亮红灯 跑男情谊成为过去式?

https://m.sohu.com/a/639987713_120182149

宋仲基父母不满新儿媳,态度冷淡不愿多说,与对宋慧乔态度大不同

https://mparticle.uc.cn/article.html?btifl=100&app=uc-iflow&title_type=1&wm_id=07bc01dba5b04254b9cf8ccf9cb1898d&wm_cid=535182925457526784&pagetype=share&client=&uc_share_depth=1&uc_param_str=frdnsnpfvepcntnwprdssskt

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

傳統父母唔太鐘意新新抱都理解

首頁

尾頁

跳至