自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Astra00 發表於 23-3-22 13:20
通常遇特別情況我就排隊買。驚呢啲。

c6 都係,成日驚過機收埋錢
所以呢d 情況 多數去收銀比

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

多謝提醒

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

MM2H 發表於 23-3-22 14:27
唔係喎,前2日先去買27/3罐 金寶湯,薯片等等,都係混口味,一樣照有組合優惠
...

可能而家改善左,因為自此以後我都係掃兩次相同的。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

polliebb 發表於 23-3-22 14:25
加購哩啲我會去番收銀員嗰度做

我都係。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

多謝提醒多謝提醒

子爵府

回覆 MM2H 的帖子

職員教: 自助機有個優惠ICON, "禁"咗就可以SCAN到"滿$150-$22"這類APPS優惠碼.

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

vyvy 發表於 23-3-22 14:35
回覆 MM2H 的帖子

職員教: 自助機有個優惠ICON, "禁"咗就可以SCAN到"滿$150-$22"這類APPS優惠碼. ...

係?我上星期問過職員,比app code佢睇,佢都係同我講話要去收銀,等我下次再問下先

不過我去開market place,唔知系統呢點有冇唔同

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

Subconscious 發表於 23-3-22 13:13
今日買滿$100,加$30可換購兩排6盒裝鈣思寶(只限其中兩款-啡色/淺藍色),我如述購物,用自助機付款後,發現 ...

真係好fake

翡翠宮

回覆樓主:

我試過,要揾職員幫手,原來下面有 promote code

侯爵府

係㗎,凡係佢叫滿100加優惠價換購的,係自助機係要特別scan 佢右下角個code 先再scan 貨物的barcode

大宅

MM2H 發表於 23-3-22 14:25
我都鐘意自助,而且用自助,自己可以scroll screen去睇清楚每項收費,先去按結賬,比起係收銀處要隨後check ...

Yuu果d? 可以自助的

大宅

呢啲特別情況(優惠價換購)我通常都會排隊俾錢

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

多謝提醒

大宅

MommyPanel勳章

我都鐘意自助,而且用自助,自己可以scroll screen去睇清楚每項收費,先去按結賬,比起係收銀處要隨後check ...

滿減卷自助機可以用

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

多謝提醒

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

可以減,未撳總數前左下角有yuu優惠券揀 今日啱啱用完
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

andyman 發表於 23-3-22 14:30
可能而家改善左,因為自此以後我都係掃兩次相同的。

改左好耐,同系列都可以減
放下自在

瑪瑙宮

cattz288 發表於 23-3-22 20:08
可以減,未撳總數前左下角有yuu優惠券揀 今日啱啱用完

30楼又话右下角搞到好乱

別墅

所以買完野一定要對單

侯爵府

惠康好多時買到指定銀碼有贈品,近期是鮮奶或豆腐花,
不過就要收銀處俾錢先有
自助機是沒有的

但佢哋又成日鼓勵客人用自助機!

首頁

尾頁

跳至