自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

lily-of-valley 發表於 23-3-24 14:33
一click 入睇任何野, 出廣告先, 廣告」, 不能熄機,等做完, 好彩一個, 唔好彩2-3個, 有時load唔到, ...

我仲用緊MytvSuper, 咁gold係多咗嘢睇, 廣告量同super一樣喎

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

lily-of-valley 發表於 23-3-24 14:33
一click 入睇任何野, 出廣告先, 廣告」, 不能熄機,等做完, 好彩一個, 唔好彩2-3個, 有時load唔到, ...
聽見都煩,我寧願唔睇啦...

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

fallwinter 發表於 23-3-24 14:37
我仲用緊MytvSuper, 咁gold係多咗嘢睇, 廣告量同super一樣喎
我尋年3月續時, 話無普通, 只有gold, 我唔睇都要比gold錢用gold. 啱啱2月尾又續咗。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

Lihoma 發表於 23-3-24 14:42
聽見都煩,我寧願唔睇啦...
我睇舊野多。

珍珠宮

我係GOLD, 有次係電腦CLICK入去, 唔小心就按左呢個68蚊冇廣告PLAN, 打上去都CUT唔到, 不過用落冇廣告係爽好多

象牙宮

fanny590 發表於 23-3-24 14:47
我係GOLD, 有次係電腦CLICK入去, 唔小心就按左呢個68蚊冇廣告PLAN, 打上去都CUT唔到, 不過用落冇廣告係爽好 ...
Ah 但好貴。

子爵府

fallwinter 發表於 23-3-24 13:58
MytvSuper依家已經冇乜嘢睇, 加$68.-其實係咪即係轉MytvGold?
mytvgold 無廣告架咩 我她似都有bo

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

lily-of-valley 發表於 23-3-24 13:40
打來 sell我, 話叫我試一年, 話遲D廣告仲會更多。

比多$68一個月? 貴唔貴? 我話諗吓先。 ...

貴啦,Netflix 一個月都係咁上下價錢咋,就係為左免廣告

象牙宮

0q.cathy 發表於 23-3-24 15:07
貴啦,Netflix 一個月都係咁上下價錢咋,就係為左免廣告

我無netflix呀

男爵府

lily-of-valley 發表於 23-3-24 14:43
我尋年3月續時, 話無普通, 只有gold, 我唔睇都要比gold錢用gold. 啱啱2月尾又續咗。
...

請問而家幾錢一個月?

象牙宮

tamama2007 發表於 23-3-24 15:10
請問而家幾錢一個月?
$98/月

伯爵府

育兒性格勳章

lily-of-valley 發表於 23-3-24 14:24
我睇舊劇, 唔睇日, 中,台,韓, 都要收gold錢。話無基本。 尋年3月已經取消基本喎。
...

我最初都以為gold多嘢睇啲,
依度有人分享話唔係多好多嘢睇,
咁我就覺得唔值喇,
最後都無升級。

男爵府

2024年龍年勳章

我比左幾年$98 諗住唔再比 呃錢架 最慘無睇過

象牙宮

vincielau 發表於 23-3-24 15:17
我最初都以為gold多嘢睇啲,
依度有人分享話唔係多好多嘢睇,
咁我就覺得唔值喇,

鞋, 但尋年話無普通, 要轉晒gold, 咁我有乜計?

象牙宮

YYChannn 發表於 23-3-24 15:18
我比左幾年$98 諗住唔再比 呃錢架 最慘無睇過
無睇過? 咁真唔值。

通常黃金時間大陸劇, 我就睇tvsuper舊劇。

珍珠宮

俾多$68/月?呢個價錢已經可以睇Netflix/ Disney+

伯爵府

育兒性格勳章

lily-of-valley 發表於 23-3-24 15:21
鞋, 但尋年話無普通, 要轉晒gold, 咁我有乜計?

咁即係變相加價,
要留底的話,
只有局住升級。

象牙宮

LekGirl 發表於 23-3-24 15:24
俾多$68/月?呢個價錢已經可以睇Netflix/ Disney+
嘩? 咁我裝呀, 唔該你。

男爵府

dennis_lkw 發表於 23-3-24 13:44
我會同佢講 咁我遲啲cut埋佢

而家睇電視仲要收費,好快同有線嘅下場一樣

象牙宮

vincielau 發表於 23-3-24 15:26
咁即係變相加價,
要留底的話,
只有局住升級。
我tvsuper睇嘅係舊劇,粵語長片。

首頁
12345...8

尾頁

跳至