自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

子爵府

BK Milk勳章

babyboy2013 發表於 23-7-16 15:17
想帶小朋友去玩,想玩任天堂車,Spider-Man, 叮噹車…大白鯊…
株羅紀同飛鷹車仲有harry plotter就唔會敢玩 ...

我見FB群組的教學,
如果冇Early Entry 或Fast Pass, 最好係一入園先玩叮噹 + 同時抽 Mario整理券。我都打算類似。

BTW, 叮噹嗰個好似係 VR眼鏡 + 過山車,我見有D人話小朋友驚,所以你上網搵下片,研究下啱唔啱你小朋友玩吧!

珍珠宮

2024年龍年勳章 睛靈勳章

想帶小朋友去玩,想玩任天堂車,Spider-Man, 叮噹車…大白鯊…
株羅紀同飛鷹車仲有harry plotter就唔會敢玩 ...

冇買fast pass要排兩個鐘

大宅

買fast pass可以玩多幾個遊戲,我上次共玩咗13個遊戲,第二日無買fast pass只玩到5個遊戲。有小朋友fast pass 一定要買

侯爵府

2024年龍年勳章

ada_fung 發表於 23-7-16 20:44
我見FB群組的教學,
如果冇Early Entry 或Fast Pass, 最好係一入園先玩叮噹 + 同時抽 Mario整理券。我都打 ...

FB群組叫咩名?

伯爵府

我5月10日去無買fast pass,玩超過十樣野

子爵府

我20/6去玩,Mario排咗2個鐘但賽車
3分鐘左右,入場仲要掃QR碼先入到去
我哋覺得哈利波特果個VR遊戲比較好玩刺激啲 那日我哋9點半入場,玩到7點半先走,都玩咗10個遊戲嘅。。。
Welcome to my son's website. Hope I can listen all baby parent's useful question and answer,thanks!

大宅

我上星期三去有買fast pass
先睇4d電影
FP蜘蛛俠同叮噹
普通排侏羅紀嗰個直衝都ok
排香蕉人嗰個排咗110分鐘,呢次我真係係完全攰到想死無感覺
之後去食中餐,先回一回氣
換完之後,我就去玩FP Mario同埋FP哈利波特
最後大家開始走,再玩多次叮噹同埋蜘蛛俠再走,排咗10幾分鐘就有得玩

如果冇FP嘅話,我唔會去玩。排到根本自己玩完都冇知覺,唯一嘅知覺隻腳攰到不能再攰
去旅行本來就係用錢買時間,我唔會再曬多一日半日時間又入一次環球影城又再玩多次或者去多幾次,機票唔使錢?

子爵府

BK Milk勳章

yauchuchu 發表於 23-7-16 21:59
FB群組叫咩名?

“環球影城分享交流買賣”

瑪瑙宮

大廚勳章

你唔買pass冇問題,不過可能你要一早去大門口排隊。。。然後門口一打開你就沖去Mario嗰邊希望唔使排咁長或者即刻抽券。。。

否則你唔買pass又唔想排隊,即係去行公園。。如果冇抽到Mario整理券。。。你真係想打卡影相都做唔到佢唔俾你入。。。入邊嗰間餐廳你又食唔到。。。

小朋友又可唔可以咁早起身呢?。。我見啲台灣人好多都買vip3,vip7。。。直頭係唔想排隊
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

瑪瑙宮

大廚勳章

yauchuchu 發表於 23-7-16 18:06
唔想咁早起身

唔想早起身,一定係用錢買啦。。。仲要唔好喺klook KKday買。。。最好喺官網買。。。因為可以自選時間玩game。。。喺雙k買。。。係等佢派啲時間俾你,有啲好衰俾晒夜晚。。
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

男爵府

回覆樓主:

我上星期去完,無fp得提早入場,一日內玩咗多啦a夢,spiderman,兩次flying dinosaur, Jurassic park, 兩次harry Potter, minion同mario car,仲睇埋水世界

瑪瑙宮

大廚勳章

SKLH 發表於 23-7-16 22:06
我5月10日去無買fast pass,玩超過十樣野

咁最緊要係咩時間囉。。。7月中暑假後應該冇可能。。。

大宅

seaheart88 發表於 23-7-16 22:31

仲要熱到傻,如果夏天不買FP我直情不去

瑪瑙宮

大廚勳章

MandyChan_Chan 發表於 23-7-16 22:37
仲要熱到傻,如果夏天不買FP我直情不去

其實有埋pass都要排,不過排得短啲。。。。但係暑假呢段時間嘅東京大阪真係會熱到癲。。。

我自從有兩年試過東京同大阪都係七月中去嘅時候以後都唔揀呢個時間去東京大阪。。。如果一定係七月或者八月我一定只能揀北海道
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

伯爵府

我一次買early entry,7點40分去到,約8點入園。今年農曆新年去時無買,8點去到,排到8:25入園,直入Mario不用取整理券。

男爵府

popofat 發表於 23-7-16 19:16
上星期去完。除非你好早起身。我9:45 分入園任天堂已抽5-6 入園

都好,fast pass 好貴, 難波果頭坐車過去唔係好耐,我唔識抽,要學習下,我仲好想玩埋 叮噹時光機。

侯爵府

2024年龍年勳章

ada_fung 發表於 23-7-16 22:26
“環球影城分享交流買賣”

伯爵府

seaheart88 發表於 23-7-16 22:31

係啵

侯爵府

2024年龍年勳章

seaheart88 發表於 23-7-16 22:30
唔想早起身,一定係用錢買啦。。。仲要唔好喺klook KKday買。。。最好喺官網買。。。因為可以自選時間玩ga ...

原來係咁,仲諗住Klook買添,好彩你講

男爵府

seaheart88 發表於 23-7-16 22:39
其實有埋pass都要排,不過排得短啲。。。。但係暑假呢段時間嘅東京大阪真係會熱到癲。。。

我自從有兩年 ...

北海道 我未去過,唔知夏天有咩好玩,我都食海鮮要求唔高,120円店果d我都覺得好好味了

首頁
12345...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊